Çukur 11 Aralık 8. Bölümde Neler Olacak? 8. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 11 Aralık 2017 : 15:12
0

Çukur 11 Aralık 8. Bölümde Neler Olacak? 8. Bölüm Fragmanında yine ilginç sahneler izleyicileri bekliyor olacak. Mahalle, İdris, Yamaç ve Vartolu arasında paylaşılırken Selim ise arka planda yeni hainlikler peşindedir. Vartolu mahallenin altını oyacak yeni hamlesini devereye sokmuştur.

İdris mahalleye geri dönmüştür. Mahallenin hakimi olarak yerini perçinleyen İdris’in bu geri dönüşü taşları yerinden oynatmıştır. Bu adıma karşı Vartolu ise asla geri bir duruş sergileyemeyecektir. “Mahalleyi bozacaksak temelinden bozacaz. “ demiş ve büyük planının ayak seslerini duyurmuştur. Çukur 8. Bölüm Fragmanı öncesinde, Vartolu Çukur’u temelinden sarsıp tüm eski düşünceleri yıkarak mahalleye hakim olmak istemektedir. Asıl savaş işte o zaman başlamıştır. Yamaç Çukur’u teslim etmek istememektedir. Diğer yandan mahalledeki diğer haini bulma peşindedir.

Çukur 8. Bölüm Fragmanında, Yamaç asıl haini ararken Berber Muhittin sayesinde Vartolu’nun zayıf noktasını ilginç ve sürpriz bir şekilde öğrenmiştir. Yamaç kartları tekrar karmak için eline büyük bir koz almıştır. VArtolu’nun paradan başka bir şeyinin olmadığını anlayan Yamaç, onun para kaynağını vurmak için harekete geçer. Vartolu ise rahat durmayacak mahallenin altını oymak için ilk adımı atmıştır. Selim ise ihanetlerine devam ederken mahallede kopan fırtınanın tam ortasında yeni bir hamle için hazırlanmaktadır.

 


tıkla>>> Çukur Dizisi 20 Kasım Gömün Beni Çukura Rap Şarkısı ve Sözleri<<<tıkla


Çukur 11 Aralık 8. Bölümde Neler Olacak? 8. Bölüm Özeti; Herkesin maçı kendi kurallarına göre oynadığı Çukur mahallesinde gerilim doruk noktasındadır. Yamaç, Vartolu’nun zayıf noktasını bulmuş ve bu maçı bitirmek için son vuruşunu yapmıştır. Vartolu beklemediği anda yediği darbeye karşılık İdris ve Yamaç’a hayatlarının sürprizini yaşatacaktır. Yamaç’ın tüm bu olanlar karşısında neden harekete geçmediğini sorgulayan İdris, oğluna hayatının dersini verecektir. Bu sırada Selim’in kaçak kumarhanesine gelen yeraltı dünyasının adamlarından Serdar, tansiyonu yükseltecektir. Koçovalı kadınları arasında da büyük bir fırtına kopmak üzeredir. Sultan kesin kararını vermiştir; Sena bu evden gidecektir.

Fragman henüz yayınlanmamıştır. En kısa zamanda haberimize eklenecektir.