Çok Korkunç Olduğu İçin Fragmanı Youtube’dan Kaldırılan Film: The Nun


Güncelleme: 16 Ağustos 2018 : 15:37
0

Youtube, yayı n politikalarını ihlal ettiği gerekçesi ile The Nun filminin sadece 6 saniye olan fragmanını yayından kaldırdı. Yönetmen Corin Hardy’nin yönettiği The Nun 7 Eylül’de vizyona girecek. İşte merak edilen The Nun filminin ayrıntıları.

The Nun filminde Bonnie Aarons, iblis rahibe karakterini canlandırıyor. Fragman önce sessiz başlıyor ancak daha sonra ses ve görüntüler bir anda değişiyor. Fragmanı izleyen bir kullanıcı şikayetini twitter üzerinden duyurdu. Bu şikayet kısa sürede 100bin re-tweet alınca yotube buna kayıtsız kalamadı.

Youtube yaptığı açıklamada; “”Çeşitliliğe ve başkalarına saygı göstermeye değer veriyoruz ve reklamlar, web siteleri veya reklam ağımız için uygun olmayan uygulamalarla kullanıcıları rahatsız etmekten veya şoke etmekten kaçınmaya çalışıyoruz” dedi.

Youtube açıklamanın devamında “”Bu konuyu gündemimize taşıdığınız için teşekkür ederiz. Bu tanıtım bizim ‘dehşet verici içeriklere karşı politikamızı’ ihlal ediyor ve artık tanıtım olarak yayınlanmayacaktır” dedi.

İblis Rahibe karakteri ilk olarak 2016 yılında yayınlanan  James Wan’ın The Conjuring 2 filminde ortaya çıkmıştı. The Conjuring filminin devam filmi için de youtube düğmeye bastı ve yaklaşan The Conjuring’ın tanıtımını da kaldırdı. The Nun Filminin kaldırılmayan diğer fragmanlarını yazımız altında izleyebilirsiniz.

The Nun filminden bazı kareler

The Nun Tanıtım Fragmanı-2018