Çocuklar Duymasın’da Meltem’in Gelini Simay Kimdir?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 22:05
0

Çocuklar Duymasın her hafta yeni , eğlenceli, heyecanlı , güzel ve komik anlara tanıklık yapmamıza neden oluyor. Bir zamanlar Çocuklar Duymasın’da Havuç yani Emre minik bir çocuk iken kopyalar hazırlardı sınavlar için, ben ne zaman büyüyeceğim , neden artık büyümüyorum diye ağlarken hafızalarımıza kalmıştı. 

Artık yıl olmuş 2018.Şimdi ise Havuç  yani Emre karakteri karşımıza  büyümüş olarak çıktı.Havuç askerliğini yapmış ,okulunu bitirmiş,mesleğini eline almış ve artık evlilik yoluna girmiş bir erkek adam olarak karşımıza çıktı. Havuç birkaç kere yanlış tercihler yaptı, bu tercihlerden biri de Tutku olarak tanıdığı sevgilisi Alev olarak çıktı. Ondan sonra annesi  Meltem bu ilişkiye onay vermedi ve Havuç ondan ayrıldı . Çok daha sonra Havuç karşımıza Simay diye bir genç kız ile çıktı  Simay aslen Karadenizli ama yaşamını İstanbul’da sürdürmekte olan bir genç kadındır. Simay Havuç ile nişanlanmıştır. Çok güzel bir İstanbul Türkçesi ile konuşan Simay yer yer Karadeniz şivesi ile de konuşuyor. Bu da Simay’ın sevilip , daha da çok hayran kitlesi kazanmasına , fanlarının artmasına ve takipçilerinin sayısının fazlalaşmasına neden oluyor. Peki Simay kimdir? Çocuklar Duymasın’ın başrol oyuncularına eklenen Simay karakteri kimdir , aslen nerelidir, yaşı kaçtır, evli midir , bekar mıdır ,sevgilisi var mıdır ,çocukları var mıdır ,asıl mesleği nedir ?Hobileri nelerdir? gibi sorulara cevap verelim.

Simay karakterine can veren kişi  güzel oyuncu Buse Sinem Iren’dir. Ilk kez karşımıza Kim Milyoner Olmak Ister isimli yarışma  programına yarışmacı olarak katılarak çıktı. Buse Sinem Iren Mimar Sinan Üniversiyesi Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Beşiktaş Kültür Merkezi’nde Açık Mikrofon’da yer alıyor. Genç ve kadın bir stand up’çı olarak seviliyor. Youtube kanalında Karadeniz Şivesi ile masallar okuyor. Buse Sinem Iren tiyatro gösterileri yapıyor.  Genç ve güzel oyuncu 26 yaşındadır 1 Mart 1992 yılında doğdu. Yaşını hiç göstermiyor seçilebilir.Burcuna gelince ise burcu balıktır .Buse Sinem Iren’in  boyu ise 1.63  cm’dir. Buse Sinem Iren’in kilosu ise 58’dir. Aslen Trabzonlu’dur bu yüzden karadeniz şivesini çok iyi konuşur. Sevgilisinin olmadığı biliniyor. Burdan en çok bu detayı merak edenlere duyrulur.