Çocuklar Duymasın Vatan Şaşmaz’ın Yerine Kim Gelecek?


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 11:01
25

Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Vatan Şaşmaz geçtiğimiz günlerde üzücü bir haberle aramızdan ayrıldı. Peki ünlü oyuncunun dizideki yerine kim gelecek? Vatan Şaşmaz’ın oynadığı rolü kim oynayacak?

Çekimleri 10 sene önce başlayan ve uzun süre devam eden Çocuklar Duymasın, finalinin ardından seneler geçmesine rağmen eski oyuncuları bir araya getirerek diziye devam etme kararı almıştı.


Vatan Şaşmaz Hangi Otelde Öldürüldü? Vatan Şaşmaz’ın Öldürüldüğü Otelin Adı?


Çocuklar Duymasın’ın eski sezonlarında rol alan birçok oyuncu diziye tekrar geri dönmüştü. Vatan Şaşmaz da diziye geri dönen isimlerden biri olmuştu.


Vatan Şaşmaz’ın Ölümü Hakkında Kim Ne Dedi?


Vatan Şaşmaz, Çocuklar Duymasın dizisine geri döndükten sonra oyuncunun sevenleri sosyal medyada hiç yaşlanmadığını ve hala eskisi gibi olduğunu söyleyince ünlü sunucu herkese teşekkürlerini sunmuştu.

Vatan Şaşmaz, Beşiktaş’ta bulunan bir otelde eski manken olduğu bilinen 1963 doğumlu Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilmek suretiyle öldürüldü. Daha sonra da Filiz Aker kendisini öldürdü.

Vatan Şaşmaz’ın hayatını kaybetmesinin ardından dizide ondan boşalan koltuğa kimin geleceği de merak konusu oldu. Vatan Şaşmaz’ın rolünün mü bitirileceği yoksa yeni birisi ile yola devam mı edileceği izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan.

Çocuklar Duymasın ekibi henüz kararını verememiş olsa da daha önce Meltem’in annesi rolündeki oyuncu vefat ettiğinde dizide de vefat ettiği gösterilmiş ve her daim saygı ile anılmıştı. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Vatan Şaşmaz’ın yerine diziye birisinin dahil edilmesi tepki çekebilir. Bu nedenle dizide Vatan Şaşmaz da vefat etmiş gibi gösterilebilir. Eğer vefat ettiği gösterilmezse başka bir iş dolayısıyla yurt dışına çıkmış gibi gösterilecektir.


Vatan Şaşmaz Neden Öldürüldü? İşte Tüm Ayrıntılar!


Sizce Vatan Şaşmaz’ın yerine diziye birisi dahil olmalı mı? Vatan Şaşmaz’ın rolünün başkasına verilmesini ister misiniz? Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.


Vatan Şaşmaz Evli Miydi? Kiminle Evli?


 

25 YORUMLAR

  1. Bence kimse gelmesin öldü dilinin ve abla unutmyacagız o cok iyi bir insanlık. Allah mekanını cennet eylesin amin nolur onu öyle hatırlayalımmm onuseven herkese bbaşta eşine sabır versin ama biz hayranlar olarak cok üzgünü

  2. Bence kimse gelmesin öldü dilinin ve abla unutmyacagız o cok iyi bir insanlık. Allah mekanını cennet eylesin amin nolur onu öyle hatırlayalımmm onuseven herkese bbaşta eşine sabır versin ama biz hayranlar olarak cok üzgünü

  3. Ben sürekli ismininanilmasini istiyorum çoook ağlıyorum onun için hala unutmadık unutmayacagiz

  4. Bence gelecek ilk bölümde trafik kazasında öldü denilsin en uygunu bu bence.

  5. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.. Onun yerini kimse tutamaz bencede kkimse girmesin

  6. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz. Onun yerini kımse tutamaz allah ramet eylesin mekanın cennet olsun

  7. Bence kimse onun yerini tutamaz arkadaşlar çünkü burda 10 yılık emek var ya ben bu haberi duyar duymaz şok oldum resmen bence Allah eşine sabır versin nedi yerim mekanı cennet olsun nur içinde yatsin İNŞALLAH ❤

  8. Öncelik ile Herkesin Basisagolsun halen inanmasi zor olsa da hayat VATAN SASMAZ SIZ DEVAM EDIYIOR ACI AMA GERCEK COK ÚZGUNUM SÖZ BULAMIORUM ONUN YERINI KIMSE TUTAMAZ MEKANNI CENNET OLSUN SENIIIIII ASLA UNUTMICAZ SAYGILLAR………..

  9. Allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabır versin seni hiç unutmayacağız vatan şaşmaz seni çok seviyoruz…

  10. Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin vatan sasmaz yerine kimse gelmesin kimse onun yerini tutamaz 10 yilini verdigi dizide baskasi onun yerini tutamaz seni saygiyla ve sevgiyle aniyoruz enginn

  11. cok genç yaşta kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş bir cana kıyıldı.allah rahmet eylesin sevenlerene sabırlar versin.cok acı bir durum.çocuklar duymasın dizisinin sıkı bir takipçiyim ve severek her bölümünü hatta tekrarlarını bile defalarca izliyorum.dizide vatan şaşmazın ani bir trafik kazasında öldüğünü yapabilirler.yerine birinin gelmesi veya yurt dışına çıktı denmesi çok saçma olur.dizi ye 10 yılını vermiş bir karakterin.sevgi ve saygı ile anılması gerekir bence.

  12. Bence VATAN ŞAŞMAZ YERİNE BİRİSİ GELSİN YANİ VEFAT ETTİ DİYE GÖSTERSİNLER ÇÜNKÜ YABANCI ÜLKEYE ÇIKTI DİYE MİLLET İNANMAZ
    TAM TERSİNE FİLMİN REYTİNG AZALIR

    • tam tersi bence eğer başkası gelirse dizinin reytingleri düşer ve çoğu insan bunu saygısızlık olarak algılayabilir yani ben şahsen öyle düşünürüm bence sizin yazdığın bir saygısızlık ne de olsa bir cinayete kurban gitti hastalık vb. sebepten ölmedi eğer yerine biri gelirse saygısızlık yapılır yapılmış olur..

  13. Hayat doluydu allahtan rahmet yakınlarına bbaşsağlığı diliyorum.İnsanlar arkadaşlık ettiği kişilere dikkat etmeli bence dizide de cenaze olmalı yeri öyle kalmalı kkimse gelmesin ah vatanın vah vatanım..

Comments are closed.