Çocuklar Duymasın Meltem Hakkında Bilinmeyen Herşey


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 11:47
0

Çocuklar Duymasın dizisinin başrollerinden biri olan Meltem karakteri vazgeçilmez bir karakter.  Bir çok oyuncu girdi çıktı diziye ama koltuğundan ayrılmayan kişiler arasında Meltem bulunuyor. Her hafta yayınlanan dizinin yeni bölümlerinde Meltem kimdir, gerçek adı nedir, yaşı kaçtır, nerelidir, evli midir? Vs. Gibi sorular oluştu.

Meltem dizide Haluk’un karısı ,Havuç’un annesi anlayışlı ,empati kurabilen, güzel giyinen ,güzel bir üsluba sahip ,her şeye iyi tarafından bakan, Haluk’u kıskanan, Haluk’u çok seven, insanlara yardım etmeyi seven ,herkese hoşgörülü yaklaşmayı bilen, düşenin elinden tutan, çalışanlarına iyi davranan, güzel huylu bir kadın karakterini oynuyor .Dkzide şu sıralar Meltem oğluna isteyeceği kızla, onun evi ile onun ailesi ile tanışmak ile meşgul  Meltem bu Gencecik yaşında kaynana olmaya hazır olmadığını söyledi .Biraz bu sendromu yaşadı ama yine de oğlunun mutluluğu için her şey bir tarafa bırakıyor .Meltem kocası Haluk’u  hiç kimseyle paylaşmak istemiyor.

Meltem karakterini oynayan güzel oyuncu Pınar Altuğ’un ta kendisidir Pınar Altuğ Yağmur Atacan ile evlidir ve bir kız çocuğu sahibidir .Saint Benoît Fransız Lisesi’nde okumuştur. 44 yaşında olan oyuncunun doğum tarihi 2 Eylül 1974’tür, bir çok dizide oynadı ancak biz onu en çok Çocuklar Duymasın’daki Meltem karakteri ile tanıdık. Hem oyuncu hem sunucu hem de mankenlik yapmıştır. Hatta mankenliği ilk defa lise 2. Sınıfta yapmıştır Ayrıca 1994 Miss Turkey birincisi seçilmiştir. Yani güzelliği tescillenmiş bir güzeldir. Ve Miss Turkey birincisi seçildiği zamanda 21 yaşındaydı ,güzel oyuncu 17 yaşındayken de babasını kaybetti. 1995 yılında sunuculuk yapmaya başladı. 2002’den beridir de Çocuklar Duymasın dizisi ile karşımızda olan Pınar Altuğ dizinin belli bir süre ara vermesinden sonra tekrar yeniden yayınlanması ile yeniden hayatımıza girdi .

Evet güzel oyuncu bir çok projede dizi de filmde yer aldı ama en çok aklımıza yer edindiği karakter Meltem karakteri ve Çocuklar Duymasın dizisi ile oldu .2000 yılında Umut Elçiğlu ile evlendi 2005 yılında ayrıldı .2008 yılında ise herkesin çok üzerine konuştuğu  bir evlilik yaptı Yağmur Atacan ile.  Çünkü aralarında  çok büyük bir yaş farkı vardı. Ve bu yüzden birçok eleştiriye maruz kaldılar ama onlar aşklarını devam ettirdiler ve bir çocuk bir kız çocuğu ile taçlandırdılar. Omuz Omuza ,Reyting Hamdi, Ilk Aşkım gibi birçok yayın ve yapımda da rol almıştır.