Çember Dizisinin Akıbeti Belli Oldu. Final mi Devam mı?


Güncelleme: 28 Ekim 2017 : 01:17
0

ÇEMBER Dizisi Final mi Yapıyor? StarTv ‘nin sezona iddialı giren yapımlarından olan Çember Dizisi, Erken Final mi Yapıyor? Polisiye senaryosu ve iddialı oyuncu kadrosu ile sezona müthiş bir giriş yapan Çember Dizisi, Sezonun diğer iddialı yapımları arasında sönük kalmışa benziyor.

İlk bölümlerinde izleyiciden tam not alan ve izleyicisine bir sonraki bölümü iple çektiren Çember Dizisi son haftalarda ki düşüşü ile hayal kırıklığına uğrattı. Yeni bölüm fragmanı bir süredir yayınlanmayan ve devamı hakkında sağlıklı bir haber yapılmayan Çember Dizisi erken final yapacağa benziyor.

Kısa dizi yapımı dalında gelecek vaad eden dizi beklentilerin altında kalarak hem yapımcıları hem de izleyicileri üzmüşe benziyor. Star Tv ‘nin yeni dizisi olan “BÖRÜ” nün de ilerleyen günlerde yayın hayatına başlayacak olması, “Çember Dizisi Erken Final Yapıyor” dedikodularını güçlendirmişe benziyor.

Ancak dizi medyatava’nın haberine göre final değil sezon finali kararı aldı. 2. sezon bölümlerinden Güven Bana Star tv de yayınlandıktan sonra dizi sezon arasına girecek. Ve dizi 3. sezonu ile tekrar Star Tv ekranlarında yerini alacak. Dizi ekibinin neden böyle bir karar aldığı bilinmezken yapılan yorumlara göre dizi ekibinin sektörde tutunamayan dizilerin ekranlara veda etmesini bekleyecek. Dizi hakkında bilgileri en doğru en hızlı bir şekilde sitemizden takip edebilirsiniz.