Çember Dizisi Cumali Komiser Kim? Olgun Toker Kimdir?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 17:49
2

Çember Hayalet Gemi dizisinde Cumali karakterini canlandıran Olgun Toker kimdir? Çember Hayalet Gemi ismiyle ikinci sezonuna başlayan dizideki Cumali Komiser karakterini canlandıran Olgun Toker’i sizler için araştırdık.

Pelin Akil, eşi Anıl Altan, Barış Bağcı, Serhat Kılıç gibi oyuncuların başrolü paylaştığı, geçtiğimiz sezonda Melisa Sözen, Sedef Avcı, Duygu Yetiş gibi oyuncuları da konuk olarak ekranlara taşıyan dizi yeni sezondaki Hayalet Gemi ismiyle büyük ilgi çekecek.

Avlu Dizi Oyuncuları ve Karakterleri

Çember dizisinin yeni sezondaki en önemli transferi Cumali Komiser adıyla Olgun Toker oldu. Dizideki yeni komiser dizinin kalitesini daha da arttıracak gibi görünüyor.

Çember Hayalet Gemi Cumali Komiser Kim? (Olgun Toker Kimdir?)

1986 yılında Mersin’de doğan oyuncu Konservatuarda eğitim gördüğü zamanlarda dizilerde ve filmlerde de yer almaya başlamıştır. 2010 yılında Saklı Hayatlar isimli sinema filmi, oyuncunun ilk ciddi deneyimi olmuştur.

2011 yılında Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak sinema filmlerinde yer almasının ardından 2012 yılında Demet Akbağ’ın başrolünde olduğu Hükümet Kadın isimli sinema filminde rol almıştır. Aynı yıl içerisinde Karadayı isimli dizi sayesinde ilk televizyon deneyimini de gerçekleştirmiştir.

Düğün Dernek, Benim Adım Gültepe, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar dizilerinin ardından Hayat Şarkısı dizisinde Mahir karakterini canlandırmıştır. Bu karakter ile çok sevilen oyuncu yeni sezonun da aranan yüzlerinden birisi haline gelmiştir.

Çember Hayalet Gemi dizisinde Cumali Komiser rolüyle izleyeceğimiz Olgun Toker’e biz de başarılar diliyoruz. Siz ünlü oyuncunun diziye katılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Diziye katılmasını istediğiniz başka oyuncular da var mı? Fikirlerinizi bekliyoruz.

 

2 YORUMLAR

  1. Cumali komiser karakteri çok iyiydi dizi o olmadan çok kötüydü mutlaka Cumali komiser dizide olmalı

  2. Olgun tokerin cember dizisinde devam etmesini onu gördükten sonra diziyi daha sıkı takip ettiğimizi belirtmek isterim konuk oyuncu değil daimi oyuncu olarak sürekli görmek isteriz

Comments are closed.