Çarpışma Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?


Güncelleme: 15 Aralık 2018 : 15:12
0

Çarpışma Dizisinin Yeni Bölüm Fragmanı Geldi Mi?

Çarpışma dizisi dün akşam 4. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin izleyicisine heyecan ve gerilim dolu anlar yaşatan dizi 14 Aralık reyting oranlarında zirvedeki yerini korumaya devam etti.   Peki 4.bölümü ile ekranlara taşınan dizinin bu bölümünde neler yaşandı. Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?  Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Şimdi 4. Bölümün final sahnesiyle yürekleri ağza getiren dizinin 4. Bölümünde neler olduğunu inceleyelim.

 Bu hafta yayınlanan dizinin 4. Bölümünü izleyiciler soluksuz izledi.  Çarpışmanın son bölümde; Kerem bir yandan tekrar hapishaneye düşmemek için uğraşırken büyük bir sıkıntı yaşamaktadır.  Kerem bir yandan da ayakta kalmak için çaba veriyor. Cemre’nin sözlerine kızsa da yine de onun iyiliği için olduğunu bilen Kerem duygusal düşünmektedir.

Yakup Belya ‘ya şantaj yapar ve bu durum karşısında Belma  ne yapacağını bilmez.  Demir ile paylaşır sırrını. Kadir’in Veli konusunda uyarıları dikkat çekiyor. Cemre bir kez daha Kerem’i hapishanede ziyaret eder. Kerem’e onu bıçakladığı gece neden geri döndüğünü sorar. Kerem ona neyin peşinde olduğunu sorar. Cemre sorusunu yineler: “neden geri döndün”. Kerem yaşadıklarını tekrar düşünür. Cemre kurtulamayacaksın deyince Cemre’ye beni burdan sen çıkaracaksın” der. Cemre bunun nasıl olacağını sorunca Kerem o gece villada yalnız olmadığını açıklar.

ZEYNEP VELİ’NİN KİM OLDUĞUNU AÇIKLIYOR

Bu arada Kadir ile Veli’nin geçmişte nasıl tanışıkları ortaya çıkmıştır. Veli’nin polis olduğu ortaya çıktı ve Haydar Müdür Kadir’i Veli’nin  yanına ortak olarak vermiştir. Kadir eve gelir gelmez Zeynep’e Veli’nin gerçek kimliğini kim olduğunu açıklar. Zeynep’e aralarındaki bağı çözerse üzerine onun üzerinden geleceğini anlatır. Veli ile ilgili geçmişten kalan hesabın çözümü için uğraştığı hesap kapanmadan rahatlanmayacağını ve bir bu hesabının ona kesileceğinden bahseder.Demir ile olan ilişkisinin ortaya çıkması ve Yakup’;un tehdidi ve  istediği para Belma’yı zora sokmuştur. Bu arada Yakup Meral’e Belma’dan istediği fidyenin miktarını açıklar. Belma, Yakup’un yaptığı şantajdan sonra ne yapacağını şaşırmıştır.

ÇARPIŞMA 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Çarpışma 5. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yeni fragmanı bulabilirsiniz..