Yeni Dizi Çarpışma Hangi Kanalda? Saat Kaçta?


Güncelleme: 19 Kasım 2018 : 21:27
0

Yapımcılığını Ay yapım’ın üstlendiği ve ekranlara gelmeden gündeme bomba gibi düşen Show Tv’nin  yeni dizisi  Çarpışma,   izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk afişinin sosyal mecralardan yayınlanması ile beklentiyi  artıran dizi ilk fragman’ın yayınlanması da ilgiyi üstüne çekti.Çarpışma dizisinin güçlü kadrosunda  Kıvanç Tatlııtuğ,  Elçin Sangu, Onur Saylak, Veli Cevher,  Alperen Duymaz,  Melisa Aslı Pamuk gibi ünlü oyuncular yer alıyor.  Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken  senaryosu ise  Ali Aydın’ın kalemine emanet edilmiş. İkinci fragmanı da yayınlan dizinin takipçileri heyecanla ekranlara geleceği zamanı bekliyor. “Çarpışma ne zaman ekranlara gelecek?” sorusunun cevabını yazımızda bulabilirsiniz.  Show Tv’nin  merakla beklenen dizisi Çarpışma’nın hikayesinin ayrıntılarına  göz atalım.

Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre’nin  korkunç bir kaza ile kaderlerinin birleşmesi ve bu dörtlünün hayatlarının bu saatten sonra tamamen değişmesi Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kadir Adalının  ‘Nereye gidersen git, nereye kaçarsan kaç, eninde sonunda herkes döner olay mahalline’  sözü dikkat çekiyor. İzleyiciyi macera dolu anlarla  ekrana kilitlemeye hazırlanan dizinin yayın tarihi belli oldu. 2. fragmanı ile birlikte ilgi ve merakı daha da artıran dizi Show tv’nin ve yapımcıların aldığı karar ile yayın hayatına Perşembe günü başlamaya hazırlanıyor. Özellikle reyting kaygısı gütmeden Perşembe akşamının seçilmesi kanal ve yapımcılarının diziye ne kadar güvendiğini gözler önüne seriyor.

Etkileyici kadrosu ve farklı senaryosu ile izleyicilerinin gözdesi haline gelmeye hazırlanan dizi  Perşembe akşamları 20.00 da Show tv ekranlarında olacak.

Perşembe Akşamları Hangi Diziler Yayında

Show TV’nin  dizinin yayın tarihi için Perşembe akşamını tercih etmesi herkesi  şaşırttı. İddialı yapımların yayınlandığı günde  Atv ekranlarında perşembe akşamları zirvenin takipçisi  olan Bir Zamanlar Çukurova,  Fox tv’nin   perşembe tercihi ise zirve sıralamasında yerini koruyan  Bizim Hikaye dizisi iken  Atv’ de  Avlu,  Kanal D’de ise  Muhteşem İkili  dizisi yer alıyor. Show tv’nin  merakla beklenen dizisinin yayın gününün  tercihi oldukça iddialı bir tercih olarak konuşuluyor. Ekranlara güçlü bir giriş yapmaya hazırlanan dizi 22 Kasım Perşembe 20.00 da Show tv ekranlarında olacak dizinin reyting sıralamasında nerde yer alacağı ise merak konusu…