Çarpışma Dizisi Kerem Korkmaz Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 10:42
0
Kerem Korkmaz Çarpışma

Çarpışma dizisi show tv ekranlarında yayınlandığından  beridir nefes tutularak izleniyor.  Türk halkı Çarpışma dizisini çok sevdi. Ama merak ettikleri de var. Mesela yakışıklı oyunculardan biri olan ve Kerem Korkmaz adlı karaktere hayat veren oyuncuyu merak ediyor. Bu yakışıklının kim olduğuna bakalım.

Alperen Duymaz

Çarpışma Dizisi Kerem Korkmaz Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı?

Kerem Korkmaz hayatin sillesini yemiş yakışıklı bir delikanlıdır. 5 yıl hapis yatmış ve çıkmıştır hayatlı ise çocukluk aşkı sevgilisi olan Meral ile evlenmek ve mutlu, huzurlu, güzel bir sıcak yuva kurmaktır. Ne yazık ki Kerem Korkmaz hapiste iken sevgilisi olan Meral Kerem’in en yakın arkadaşı olan Yakup ile beraber olur. Meral Kerem’in sevgisini haketmeyen biridir. Çünkü aklı fikri zengin ve bolluk içinde bir hayat sürmektir. Ve bu hayatı ne yazık ki Kerem asla ona veya bir başlarına sağlayamayacaktır. Çünkü Kerem zengim biri değildir. Meral de Yakup ile kaçıp evlenir. Kerem darmadağın olur, hayalleri yıkılıp gider.  Kerem ilerleyen bölümlerde gönlünü avukat Cemre’ye kaptıracak.

Çarpışma Dizisi Kerem Korkmaz

Kerem Korkmaz Neden Hapise Girdi?

Kerem bir gün eve geldi ve baktı ki babası ve içkici arkadaşları masa kurmuşlar içki içiyorlar zavallı anneside bu sarhoş erkeklere hizmet ediyor.  Kerem’in gözü döndü masayı dağıttı adamları dışarı attı babası ise çılgına döndü onlar benim kardeşlerim dedi kovamazsın dedi. Sonra babası ile itişme kakışma yaşadılar. Kerem yanlışlıkla babasını bıçakladı ve babası maalesef öldü. Kerem ise hapse düştü ve 5 yıl boyunca hapiste kaldı. Çıktığında herşey değişime uğramıştı hiç kimse onun  bıraktığı gibi kalmamıştı.

Kerem Korkmaz Çarpışma

Asıl merak edilen Çarpışma Dizisi Kerem Korkmaz Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı? Nerelidir, yaşı kaçtır, sevgilisi var mıdır, boyu ve  kilosu nedir? Bu sorulara cevap verelim. Asıl ismi Alperen Duymaz’dır. Boyu 1.84’tür.  Kilosu 73’tür.26 yaşında olan yakışıklı oyuncu 3 Kasım 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı’dır. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Bodrum Masalı Tatlı Küçük Yalancılar, Acı Aşk, Çukur gibu projelerde yer aldı. Burcu Özberk ile beraber olmuştur.