Çarpışma Dizisi Kadir Adalı ‘Unutamadım’ Şarkısı

Show Tv’nin başarılı dizi Çarpışma 4. Bölümüyle dizinin başarılı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ’un tribünlerle birlikte söylediği parça çok beğenildi. Dizinin bu haftaki bölümünde seslendirilen şarkı sosyal platformlarda en çok dinlenen şarkı oldu. Dizinin yayınlandığı ilk günden beri Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunun konuşulmaya başlandı. Başarılı oyuncunun performansı dizi izleyicilerinden tam not aldı.

Elçin Sangu  Performansı ile Dizi Takipçilerini İkiye Böldü!

Dizinin bir diğer başrol oyuncusu Elçin Sangu’nun performası oldukça tartışıldı. Bir kısım izleyicisi oyuncunun performansını başarılı bulurken bir kısım dizi takipçisi ise ünlü oyuncunun sönük kaldığını dile getirdi. Elçin Sangu dizi takipçilerini ikiye böldü.

Kadir Adalı ‘Unutamadım’  Dedi!

Show Tv de yayınlanan Çarpışma dizisin 4. Bölümüne Kıvanç Tatlıtuğ damga vurdu. Kıvanç Tatlıtuğ söyledi herkes onu konuştu. Başarılı oyuncunun performansı dudak uçuklattı. Kendi gününde yayınlanan diziler arasından sıyrılarak gündeme bomba gibi düşen dizinin bu başarısında  Müslüm Baba’nın Unutamadım şarkısının payı ise harcanamayacak kadar büyük. Çarpışma dizisinin 4. Bölümünde Kadir Adalı karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ tribünlerle birlikte Müslüm Gürses’in sevilen ‘Unutamadım’ parçasını seslendirdi. Kıvanç Tatlıtuğ’un performansına izleyiciler hayran kaldı. 4. Bölümde en çok konuşulan ve dikkat çeken sahne olan şarkı sahnesi sosyal medyada oldukça konuşuldu. Performansı ile taktir toplayan başarılı oyuncu seslendirdiği Müslüm Gürses şarkısı ile bu haftaya dama vurdu.  Sevilen oyuncunun sesinin de  oyunculuğu kadar güzel olduğu konuşuldu.

Koray Avcı Kaç Kadeh Kırıldı Sözleri

Kaç Kadeh Kırıldı Sarhoş Gönlümde
Bir Türlü Kendimi Avutamadım
Kaç Gece Ağladım Böyle Gizlice
Ne Yaptımsa Seni Unutamadım
Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde
Sen Beni Unuttun Çoktan Belkide
Ben Hala Yaşarım Eski Günlerde
Her Şeyde Sen Varsın Unutamadım.

Her Sevgi Zamanla Bitermiş Derler
Benimki Bitmedi Anlayamadım
Bu Aşktan Hayır Yok Unut Dediler
Ne Yaptımsa Seni Unutamadım
Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde
Sen Beni Unuttun Çoktan Belkide
Ben Hala Yaşarım Eski Günlerde
Her Şeyde Sen Varsın Unutamadım