Çarpışma 4.Bölüm Özeti, 13 Aralık 2018 Neler Oldu?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 11:19
0
Çarpışma Perşembe günü yayınlanıyor.

Show tv’nin yeni dizilerinden biri olan Çarpışma dizisi hem konusu ile hemde Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ gibi muhteşem isimlerin bulunduğu kadrosu ile her hafta içi perşembe günü yayınlanmaya devam ediyor.

Çarpışma Dizisi 4.Bölüm

Çarpışma 4.Bölüm Özeti, 3 Aralık 2018 Neler Oldu?

Kerem hapse girdi. Çünkü arkadaşı Yakup ile Avukat Cemre’nin ailesine ait olan mülkü soymaya gitmişti Yakup ile soygun yaptıktan sonra elinde bıçakla aşağı indi o esnada karanlık olduğu için Avukat Cemre’yi göremedi ve yanlışlıkla onu bıçakladı. Sonra kaçtılar ama Kerem Korkmaz vicdan azabı çekiyordu geri dönmek ve bu kadının hayatını kurtarmak istiyordu ancak o sırada Zeynep ve Kadir’in arabaları kafa kafaya çarpışmıştı. Kerem de çarptı ce daha sonra Cemre de. Cemre kendine gelince onu bıçaklayıp yaralayanın Kerem olduğunu söyledi ve Kerem hapse girdi .

Çarpışma Dizisi Yeni Bölüm

Kerem’in annesi olan Serpil Hanım oğlu Kerem’i hapiste ziyarete geldi o esnada çok duygusal sahneler yaşandı ana ve oğul arasında.  Öte yandan Kadir Zeynep’in kızını bulma sözü verdi Zeynep’e ve var gücüyle tüm yetkileri ile Zeynep’in küçük kızını bulmak için çabalamaya başladı .Zeynep’in kızını Veli Cevher’in kaçırdığını öğrendikten sonra onunla irtibat kurmaya, minik kızı kurtarmaya çalışan Kadir Veli’nin onun annesi hakkında söylediği sözlere çok öfkelendi. Çünkü Veli ona normal sözler etmemişti çok ağır sözler söylemişti Kadir deliye döndü.

Çarpışma Perşembe günü yayınlanıyor.

Bu arada Zeynep ve Kadir arasında önceden gömülmüş olan aşkın duygusal yansımaları söz konusu oldu. Ayrıca Avukat Cemre onu bıçaklayan daha doğrusu yanlışlıkla bıçaklayan Kerem Korkmaz’ı hapisten çıkarmak için yardım edeceğini söyledi. Belma ve Demir arasında yaşanan yasak aşk Yakup tarafından bilindiği ve videoya alındığı için Belma’nın çok korktuğu her halinden anlaşılıyordu .Çünkü Yakup gelip onu tehdit etti .Belma Demir’e anlattı. Belma ve Demir oldukça korkuyorlar.Ayrıca Cemre’nin Kerem Korkmaz’ı hapisten çıkaracaklarını duyduklarında ise çok sinirlenip daha da fazla korkuya kapıldılar.

Bakalım 5. bölümde neler olacak? Her hafta perşembe günü saat 20. 00 da Show TV ekranlarında yayınlanacak olan çarpışmayı kaçırmayıp seyreden herkese şimdiden keyifli seyirler dileriz.