Çarkıfelek Neden Bitti? Tekrar Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 22:52
0

Ekranların fenomen yarışma programı Çarkıfelek neden yok? Yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Tekrar başlayacak mı? Final mi yapıyor?

Mehmet Ali Erbil’in eğlenceli sunumuyla yıllardır izleyenlere hoş dakikalar yaşatan yarışma programı Çarkıfelek yaz sezonunun sonu itibari ile final yaparak ekranlar veda ediyor.

Her yıl Ramazan ayında yayına başlayan, yaz sonunda ise sezon finali yaparak ekranlara veda eden ‘Çarkıfelek’ bu sezon da aynı kaderi yaşıyor. Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla ekrana gelen program bu hafta ‘Bayram Özel’ bölümleriyle çarşamba günü başlayıp Bayram’ın son günü ekranlara veda edecek. Yani program haftaya ekran macerasını sonlandıracak.

Mehmet Ali Erbil ise Türk Malı dizisi ile yoluna devam edecek . Sevilen yarışma programı Çarkıfelek’in daha sonra yeniden başlayıp başlamayacağı ise henüz net değil. Çarkıfelek yarışması tamamen mi ekranlara veda etti? Tekrar başlayacak mı?

Sevilen yarışma programı Çarkfıelek’in yeniden ekranlara geleceği kesin olmamakla birlikte programın tamamen ekranlara veda ettiği ile ilgili bir açıklama da gelmedi. Tahminlerimiz yarışma programının seneye tekrar aynı tarihlerde ekranlarda olacaktır. Konu ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Konu ile ilgili görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Çarkıfelek devam etmeli mi? Yoksa tamamen sonlandırılmalı mı?


Duvardaki Delik Yarışma Formatı, Başvuru Formu ve Koşulları Nelerdir?