Can Feda Filmi Konusu, Fragmanı, Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 30 Eylül 2017 : 09:42
0

Başrollerinde Burak Özçivit ile Kerem Bursin’in yer aldığı sinema filmi Can Feda’nın çekimlerine başlandı. Peki Can Feda filminin konusu ne, fragmanı yayınlandı mı, ne zaman başlayacak? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

TAVAF ve BRK’S ortak yapımı olarak beyaz perde de seyirci ile buluşacak olan Can Feda vatanı için canını ortaya koymayı göze almış 2 askerin yaşamını konu almaktadır.

Senaryosunun Zafer Külünk’ün yazdığı ve Çağatay Tosun tarafından yönetilen Can Feda isimli sinema filmi 23 Şubat’ta seyirci ile buluşacak. Şuan çekimlerinin devam ettiği filmin ayrıntıları da gelmeye devam ediyor.

Can Feda filminin konusu, 2 askerin milli mücadelesini konu alan filmde Burak Özçivit bir özel harekat askerini Kerem Bursin ise bir pilotu canlandıracak. Dizide arkadaş olan bu iki askerin acıklı hayat hikayesi beyaz perdeye yansıyacak. Ayrıca son zamanlarda ülkemizin içinde bulunduğu bölgede yaşananları da anlatacak olan film hem hikaye hemde oyunculuk açısından dikkate değer bir yapım olacak.

Film hakkında ayrıntılar geldikçe haberimize eklenecek olup fragman ve diğer ayrıntılar en kısa zamanda haberimizde olacaktır. Bizi takipte kalın.