Çağatay Ulusoy İçerde Dizisinden Sonra Hangi Projede Yer Alacak?


Güncelleme: 7 Mayıs 2017 : 21:55
2

Çağatay Ulusoy’un 2017-2018 sezonu için hangi Projede Yer Alacak? Oynayacağı dizi belli oldu mu? 2016 yılında ekranlara gelen İçerde dizisinin erkek başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy dizide gösterdiği performansı ile ününe ün katmayı başardı. Hem yurtiçi hem de yurt dışından teklifler alan ünlü oyuncunun bu teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

1990 İstanbul doğumlu olan Çağatay Ulusoy, best of model Türkiye birincidiri. 2010 yılında kazandığı bu yarışmadan sonra Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. Oyunculuk derslerine devam edene başarılı oyuncunun ilk çıkış projesi Recep İvedik ve Arka sokaklar gibi yapımlarda figüran olarak çalışmış ve daha sora Adını Feriha Koydum isimli yapımla çıkış yapmıştır. En son Medcezir ve  İçerde isimli diziler ile gerçek anlamda ismini duyurmayı başarmıştır. Başarılı oyuncunun İçerde dizisinden sonra hangi yapımda görev alacağı merak edilmeye başlamıştır.

Çağatay Ulusoy’un Eylül 2016’da başladığı “İçerde” dizisi Haziran’da sona erecek. Oyuncunun yabancı dilini geliştirmek ve oyunculuk kurslarına katılmak üzere 1 yıllığına Amerika-Los Angeles ve New York’a olacağı bilgisi geldi. Çağatay Ulusoy’u kaçırmak istemeyen yapımcılar 1 aydır devredeydi. Çağatay Ulusoy’a özel bir televizyon kanalından 1 yıllığına peşin 2 milyon 500 bin liralık rekor teklif geldi.

Teklif’in ne hangi proje kapsamında yapıldı, yerli mi yoksa yabancı bir yapımda mı görev alacağı ise şuan gizliliğini koruyor. Bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Sizler yakışıklı ve başarılı oyuncunun ne tür bir yapımda rol almasını isterdiniz. Yerli, yabancı, aksiyon, aşk, dizi veya sinema….Yorum yaparak görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz…

2 YORUMLAR

Comments are closed.