Çağatay Ulusoy, ‘Hakan’ı Anlattı! Muhafız Dizisi Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 13:31
0

Çağatay Ulusoy‘un yeni dizisi Hakan: Muhafız için geri sayım başladı?

Netflix‘in ilk Türkiye projesi olma özelliği taşıyan Hakan: Muhafız dizisinin yıldızı Çağatay Ulusoy bilinmeyenleri anlattı. Ekranların aranılan yüzlerinden olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ilk kez bir internet dizisi projesinde yer almanın heyecanını yaşıyor.

MUHAFIZ DİZİSİNE NASIL HAZIRLANDI?

Çağatay Ulusoy, dünyanın en önemli dijital dizi izleme platformu olan Netflix tarafından çekilen ilk Türk dizisi olma özelliği taşıyan Hakan: Muhafız dizisinin bilinmeyenlerini anlattı.

Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman’a konuşan Çağatay Ulusoy, Hakan: Muhafız dizisiyle ilgili şunları söyledi:

Dizinin fragmanı, 1 milyonun üzerinde izlendi. Türkiye’de izlenme olasılığı yüksek. Dünya çapında umutlu musun? Aynı tarzda olmasa da, ‘La Casa Del Papel’ etkisi yaratır mı?

– Olabilir de olmayabilir de… Ama sonuç ne olursa olsun, biz bir imza iş yaptık. İlk defa yapılan bir iş ve çok emek harcandı. Bir buçuk-iki senedir çalışılıyor üzerinde. O yüzden içim rahat.

Dizide İstanbul’un muhafızısın. Bize biraz karakterini anlatır mısın? Kimdir Hakan?

– Hakan İstanbul’un koruyucusu. Genç, normal bir adam aslında. Üniversite okumuş mu okumamış mı bilmiyoruz. Senarist de bilmiyor ne olduğunu. Neşet Babası -yani üvey babası- tarafından büyütülmüş. Kapalıçarşı’da antika işi yapıyor. Babasının dükkânında çalışıyor. Riskler almak, yeni atılımlar yapmak isteyen bir karakter. Kendi ayaklarının üzerinde durmak istiyor. Sıradan bir çocuk ama aynı zamanda özel. Geçmişten gelen bir sırla, atalarından kalan tılsımlı bir gömleğin görevini devralacağını öğrendiği zaman ikilemde kalıyor. Çünkü İstanbul’un koruyucusu olmak, bunu yüklenmek çok büyük bir sorumluluk. Tamamen başka bir hayata geçiyor.

HAKAN: MUHAFIZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

5 Aralık Çarşamba günü ön gösterimi gerçekleştirilecek olan dizi 14 Aralık günü Türkiye ve tüm dünyada Netflik abonelerinin beğenisine sunulacak.

HAKAN: MUHAFIZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Hakan: Muhafız dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazal Ergüçlü, Burçin Terzioğlu, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal gibi isimler yer almakta.

HAKAN: MUHAFIZ DİZİSİ KAÇ BÖLÜM?

Hakan: Muhafız dizisi iki sezon olarak tasarlandı. Dizinin her sezonu on bölümden oluşmakta.