Star  tv’nin beğeniyle takip edilen dizisi Avlu’da dün gece  13 Aralık Perşembe günü gerilim dolu anlarla izleyicilerini büyüledi.  Star tv’nin başarılı yapımı olan Avlu ilgi çeken oyuncu kadrosu ve senaryosu ile Perşembe akşamları reytinglerde zirvedeki yerini bırakmıyor. Dizinin sevenleri dün akşam nefes kesen büyük bir buluşmaya tanık oldu.  Şimdi 13 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan bölümde Kudretle Deniz yüzleşti. Bakalım bu hafta  Avlu dizisinde neler yaşandı ayrıntılar yazımızda bulabilirsiniz.Avlu dizisi yayınlanan son bölümü ile izleyici tarafından oldukça beğenildi. Sosyal medya üzerinde en çok konuşulanlar arasına giren dizi büyük karşılaşmadan sonra olay mesajlar yayınladı. Dün akşam yayınlanan bölümde Azra’nın kardeşinin hastalığı için bulduğu parayı Avlu’ya yetiştirmek için uğraşan Deniz, zorlu yollardan geçerek Avlu’ya ulaşmaya çalışıyor. Amacına ulaşmaya yaklaşan Deniz son anda yakalanıyor. Dün akşamki yayınlanan bölümde tekrar yakalanan Deniz’in Kudret ile karşılaşma anı büyük ses getirdi. Yakalanarak Avlu’ya geri dönen Denizi bu sefer çok daha zor günler beklemekte. Hapishane müdürü Zerrin ve evlat acısı ile kavrulan Kudret  büyük bir öfke ve kötü planlarla Denizi beklemekte.

Bu sırada Azra kardeşi Eylül için her çırpınışında biraz daha dibe batmakta, battıkça daha da öfkelenmektedir.   Azra’nın kardeşi ölecek mi ameliyat için parayı bulabilecekler mi şimdilik sır perdesi korunuyor.  Kudret ise evladının acısını kalbine gömüp Denizden intikam almak için hiç vakit kaybetmiyor.  Koridorda karşılaşan Deniz ve Kudret birbirlerine öfkelerini kustu. Kızının intikamını alan Deniz’in gövde gösterisi Kudreti deliye döndürdü. Seni asla öldürmeyeceğim hatta yaşaman için elimden geleni yapacağım ve beni her gördüğünde evlat acısı neymiş hatırla diyen Denizi,  Kudreti çılgına çevirdi. Bu sahne sırasında izleyici sosyal medyadan Denizi kutlama mesajları attı.

Denizin çılgına çevirdiği Kudret öfkesini kusmaya başladı. Avluya soktuğu silah dün akşamki yayınlanan bölümde patladı. Olay yerinde Deniz ve  Naciye’nin kızı vardı. Kimin vurulduğu ise  25. Bölümde  ortaya çıkacak.  Sürükleyici senaryosu ve oyuncu kadrosu ile her Perşembe ilgiyle talip edilen Avlu dizisinin yeni bölümü Perşembe akşamı saat sizlerle..