Bülent Ersoy’un Çukur Dizisindeki Şok Eden Sahnesi


Güncelleme: 24 Ekim 2017 : 16:53
0

Televizyon ekranlarının merakla beklenilen dizisi Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizide en çok dikkat çeken sahnelerden biri Bülent Ersoy’un rol aldığı sahne oldu. Dizihaberci.com farkıyla sitemizden Bülent Ersoy’un diziye damga vuran sahnesini izleyebilirsiniz.

Aras Bulut Iğnemli’nin bàsrol olarak rol aldığı dizi ilk bolumu geride bıraktı. Merakla beklenen dizi için çok fazla yorum yapıldı. Bazıları tarafından begenilen Çukur dizisi, bazıları tarafindan ise elestirilerin odağı oldu.

Ilk bölümü ile izleyiciyi ekrana çekmek için elinden geleni yapan senaristler önce Bülent Ersoy’un sahnesi ile reytinglerini arttırmaya çalıştı.

Bülent Ersoy’un sahnesinin yaninda diger tarafta da Yamaç ve Sena’nin ilk bölümden yatak sahnelerinin tüm diziye yayılmış olması sevenlerini üzdü. Dizi bu sahneleriyle çok ses getirecek olsa da dizi severler tarafından eleştirilere maruz kaldı.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam reklam ‘dır mı demeli yoksa bu sahneler olmamalı mi? Görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylasabilirsiniz.