Bozkır Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Konusu Ne? Hangi Oyuncular Rol Alıyor?


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 21:45
0

Bozkır dizisinin izleyici ile ne zaman buluşacağı belli oldu. Blu TV‘de yayınlanacak olan Bozkır dizisinin konusu ne? Kadrosunda hangi ünlü oyuncular yer alıyor?

İKİ GÜÇLÜ AKTÖR BAŞ ROLDE

Yönetmenliğinin Bahadır İnce‘nin yaptığı Bozkır dizisi ARC Film imzası taşıyor. Levent Cantek‘in senaryosunu kaleme aldığı yapımın başrol oyuncuları Yiğit Özşener ve Ekin Koç.

BOZKIR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Blu TV ekranlarında 30 Kasım’da seyredilmeye başlanacak olan Bozkır dizisinde ayrıca Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran, Altan Erkekli ve Bige Önal gibi isimlerde yer alıyor.

BOZKIR NEREDE YAYINLANACAK?

Henüz yayına bile girmeden büyük merak uyandırmayı başaran Bozkır dizisi televizyonda yayınlanmayacak. İnternet üzerinden dizi izleme platformu olan BluTV‘de meraklılarıyla buluşacak.

BOZKIR DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ NE?

Bozkır dizisinin yayın tarihi 30 Kasım olarak açıklandı. Bakalım dikkat çekici kadrosu ve büyük merak uyandıran fragmanlarıyla Bozkır yayınlandıktan sonra da adından söz ettirmeyi başarabilecek mi?

BOZKIR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir cinayetle başlayan ve temposunun her bölümde giderek yükseleceği ‘Bozkır’, suç, ceza, adalet duygusu ve vicdan kavramlarını yeniden sorgulatacak.

USTA VE ÇIRAK BİR ARADA

Mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi (Yiğit Özşener) ile genç, delidolu ve çaylak polis Nuri Pamir’in (Ekin Koç) bir çocuk cinayetini aydınlatmaya çalışacağı dizi farklı kurgusu ile seyirciyi büyük bir bulmacanın içine çekecek.

İzleyicilerin kendilerini heyecanlı bir serüvenin içerisinde bulacakları Bozkır dizisi adalet duygusunu da farklı bir bakış açısıyla ekrana yansıtacak.