Bozkır Dizisi ne zaman başlıyor? Hangi Kanalda? Saat Kaçta?


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 11:30
0

bozbozBluTv”de yayınlanacak olan Bozkır dizisi için herşey hazır. Yayın günün gelmesini bekleyen Bozkır dizisinde yeni bir gelişme yaşandı. Bozkır’ın 1. bölümden yeni bir fragman daha yayınlandı. Heyacan dolu kurgusu ve polisiye konusu ile seyirciyi her bölümde ordan oraya sürükleyecek Bozkır dizisi merakla bekleniyor.  Çünkü Bozkır’da hiç bir suç karşılıksız kalmayacak!. BluTV’nin yeni polisiye dizisi ‘Bozkır’ın ilk bölümü için geri sayım başladı 30 Kasım’da izleyicilerle buluşacak dizide, Yiğit Özşener ve Ekin Koç’u zamana karşı büyük bir kovalamaca bekliyor.

Polisiye Dizi Severler Ekran Başına! Bozkır Nefes kesecek!
ARC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Levent Cantek’in senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce’nin oturduğu ‘Bozkır’ın yayınlanan yeni tanıtımında duyulan tiktak sesleri heyecanı yükseltiyor. Yiğit Özşener ve Ekin Koç’un her an patlayacak bir bomba misali adrenalin ve gizem dolu bir dünyanın içine girdiği dizide, her bölüm izleyicilerin heyecanı katlanarak devam edecek.

 

Bazkır dizisinde başroller; Yiğit Özşener ve Koç’un yanı sıra Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran, Bige Önal ve usta oyuncu Altan Erkekli’de yer alacak. ‘Bozkır’da hiçbir suç sonuçsuz kalmayacak. Polisiye türündeki, sürükleyici kurgusu ve etkileyici performanslarla izleyicilere alışılmışın dışında bir dünya sunacak olan ‘Bozkır’, 30 Kasım Cuma günü BluTV’de başlıyor.

İyi seyirler…

Kanal: Blu Tv
Tür: Polisiye
Sezon: 1

Yayın Günü:  Cuma – 30 Kasım
Yayın Saati:  19:00

Yeni Bölüm Tarihi:  30.01.2018
Yeni Bölüm No:  1
Bölüm Bilgisi:  YENİ DİZİ

Yapım Firması: Arc Film »
Yapımcı: 
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Levent Cantek
Müzik: 

Oyuncular: Yiğit Özşener (Seyfi), Ekin Koç (Nuri Pamir), Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran, Bige Önal, Altan Erkekli

Konu:  Mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi (Yiğit Özşener) ile genç, delidolu ve çaylak polis Nuri Pamir’in (Ekin Koç) bir çocuk cinayetini aydınlatmaya çalışacağı dizi farklı kurgusu ile izleyenleri büyük bir bulmacanın içine çekecek. “Bozkır” gerçekçi dili ve karakterleri ile sadece cinayeti çözmekle kalmayacak, adalet duygusunu da tartışmaya açacak