Boxun Yıldızları Yarışmacıları Kimler? Tam Kadro Erkek ve Bayan Yarışmacılar


Güncelleme: 4 Ekim 2017 : 20:31
1

Tv8‘in yeni programı Boxun yıldızları yine ses getiren bir program olacak gibi. Acun Medya’nın yapımcılığında ekranlara gelecek olan Boxun Yıldızları‘nda ünlülerin kapışmasına tanıklık edicez. Peki hangi ünlüler yarışmada olacaklar. İşte detaylar.

Dilara Gönder’in sunumu, Bilgehan Demir ve Adem Kılıççı’nın yorumuyla ekranlara gelecek olan ‘Boxun Yıldızları’ çok yakında TV8’de olacak. Yine erkek ve kadın kadrolarından oluşacak olan iki takım kendi arasında dövüşecekler. Yarışmanın erkekler ve kadınlar takımından birer tane olmak üzere 2 tane şampiyonu olacak. İşte Yarışmanın takımları.

Boxun Yıldızları yarışmasında izleyeceğimiz ünlülerin isimleri şu şekilde; Ünlülerin box ringinde kıyasıya yarışacağı programda Bülent Çetinaslan, Fulya Keskin, Şenol İpek, Aycan Demirci, Ateş Fatih Uçan, Çılgın Sedat, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Sami Lavi, Asena, Baki Mercimek, Ayşıl Özaslan, Ramazan Kalyoncu ve Doğuş yarışacak!

Diğer taraftan ilgili yarışmanın nasıl bir formatta ekranlara geleceği ise merak konusu. Konu ile ilgili hazırladığımız Boxun Yıldızları Yarışma Formatını aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.


Boxun Yıldızları Yarışması Formatı Nasıl?


Boxun Yıldızları Erkek Yarışmacılar

Bülent Çetinaslan

Şenol İpek

Ateş Fatih Uçan

Çılgın Sedat

Sami Lavi

Baki Mercimek

Ramazan Kalyoncu

Doğuş

Boxun Yıldızları Bayan Yarışmacılar

Fulya Keskin

Aycan Demirci

Sahra Işık

Berna Canbeldek

Asena

Ayşıl Özaslan

Comments are closed.