Börü Dizisi 9 Şubat 1. Bölüm Fragmanı-Korkmadık, Savaştık!


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 13:46
0

Aylar öncesinden bilgisi düşen Börü dizisi ile ilgili bir çok haber yapıldı. Dizi severlerin heyecanla beklediği yapım BÖRÜ’den 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. 9 Şubat Cuma günü ekranlarda tanıtım fragmanı dönen dizi ilk bölümü ile heyecan uyandıracağa benziyor. Kulislere konuşulana bakılırsa Survivor’a tek rakip dizi olarak görülüyor. İşte Börü dizisi 1. Bölüm fragmanı

[kirmizitext]Börü Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Çekim Seti Nerede?[/kirmizitext]

DAĞ II filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar tarafından yapılan Börü, ekranlardaki ilk 60 dakikalık dizi olma özelliğine sahip olacak. Dizi Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan olayları ekranlara getirecek ve 1er saatlik 6 bölümden oluşacak. Oyuncu kadrosunda, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul gibi isimlerin yer aldığı dizide Polis Özel Harekat biriminin hikayesi konu edilecek. Ünlü oyuncu Mesut Akusta, Özel Harekat’ın kurucuları arasında yer alan önemli bir karakterle karşımıza çıkacak.

[kirmizitext]Börü Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri[/kirmizitext]

Diziyi önemli kılan bir özellikte, gerçek olaylardan esinlenmesinin yanı sıra gerçek mühimmatlarla ve gerçek mekanlarda çekiliyor olması. Özellikle çatışma sahnelerinde uygulanan özel efektler ile izleyiciye gerçeklik hissi verecek bir dizi. İşte Börü dizisi 1. Bölüm fragmanı sizlerle. Börü dizisi 1. bölüm fragmanı 9 Şubat Perşembe günü yayınlandığında haberimize eklencektir.

Börü Dizisi Tanıtım Fragmanı İzle