Boğaziçi Rapsodisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 16:41
2

Kanallar arasındaki rekabetin iyice kızıştığı 2017-2018 sezonunda Kanal D’den art arda ataklar gelmeye devam ediyor. İsmi ile dikkat çeken Boğaziçi Rapsodisi dizisi için hazırlıklar son aşamaya geldi. Çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz  dizinin çekimleri star alacak. Peki sezona bomba bir giriş yapmaya hazırlanan Boğaziçi Rapsodisi isimli yeni dizinin oyuncu kadrosunda kimler rol alacak? Boğaziçi Rapsodisi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte ayrıntılar..

[kirmizitext]Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Hangi Şehirde [/kirmizitext]

Vatanım Sensin, Meryem, Siyah Beyaz Aşk, Arka Sokaklar ve Kızlarım İçin dizileriyle sezonu başarılı bir şekilde götüren Kanal D, yepyeni bir diziyi izleyiciyle buluşturmak için gün sayıyor. İsmi Boğaziçi Rapsodisi olarak açıklanan dizi, sıra dışı senaryosu ve sağlam oyuncu kadrosuyla yediden yetmişe herkesin ilgisini çekecek. Boğaziçi Rapsodisi dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer alacak, Boğaziçi Rapsodisi dizisi oyuncuları hakkında detaylı bilgiler ve dizideki rolleri hakkında tüm gelişmelere haberimizde yer vereceğiz.

Boğaziçi Rapsodisi yapımcıları reytinglerini riske atmamak adına izleyicinin ekranlarda en çok görmek istediği oyunculara teklif götürdü. Bu isimler arasında en kuvvetli ihtimal Kiralık Aşk dizisinde yıldızı parlayan Elçin Sangu olarak görülüyor. Kiralık Aşk’tan sonra pek çok diziden teklif alan ancak hepsini geri çeviren Elçin Sangu’nun, Boğaziçi Rapsodi dizisinde sıcak baktığı söyleniyor.

Boğaziçi Rapsodisi dizisinin yapımcılığı Elizi Film üstleniyor ve diziyle ilgili çalışmaları özen ve titizlikle yürütüyor. Elizi Film Star TV’de yayınlanan Adını Sen Koy dizisinin de yapımcılığını üstleniyor. Boğaziçi Rapsodisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu; Ailesini kaybeden bir gencin, varlıklı bir akrabasının yanına yerleştikten sonra hayatına giren imkansız aşkı konu alıyor.

Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Oyuncu Kadrosu

Boğaziçi Rapsodisi dizisi Mine Tugay Kimdir?

 

Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Serhat Tutumluer Kimdir?

 

Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Ege Aydan Kimdir?

Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Ayçin İnci Kimdir?

Boğaziçi Rapsodisi Dizisi Başak Daşman Kimdir?

Boğaziçi Rapsodisi dizisi oyuncu kadrosu netleştikçe haberimizde yer vereceğiz. Siz Boğaziçi Rapsodisi dizisinde Elçin Sangu’nun partneri kim olmalı?

Comments are closed.