Boğaziçi Rapsodisi Kemal Koşaner Kim? Kemal Koşaner Hakkında Herşey


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 19:09
1

2018 sezonuna iddialı bir giriş yapan Kanal D, yeni dizi projesi Boğaziçi Rapsodisi için geri sayımda. Kadrosunda Serhat Tulumluer, Ayçin İnci, Ege Aydan, Başak Danışman ve Mine Tugay’ın yer aldığı dizide Kemal Koşener karakterini kim canlandırıyor? Boğaziçi Rapsodisi Kemal Koşaner kim? Son rötuşları tamamlanır tamamlanmaz ekranlarda yerini alacak olan Boğaziçi Rapsodisi Kemal hakkında her şey haberimizde..


Boğaziçi Rapsodisi Kaan Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Yeni dizi projelerini hiç bir masraftan kaçınmadan ekrana getiren Kanal D, Boğaziçi Rapsodisi dizisi için oldukça iddialı. Dizide usta isimlerin yanı sıra dönemin gözde oyuncuları da kadroda yerini aldı. Yayın tarihi ve günü henüz açıklanmayan Boğaziçi Rapsodisi bir gençlik dizisi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekranlarda benzeri olmayan dizi menli bir açığı kapatmış  olacak. Kadrosuyla dikkat çeken Boğaziçi Rapsodisi Kemal Koşaner kim? İşte detaylar..

Boğaziçi Rapsodisi Kemal Koşaner kim sorusuna gelmeden önce dizi hakkında kısa bir bilgi verelim. Dizinin ana kahramanı olan Ömer, genç yaşta anne ve babasını kaybetmiştir. Ailesini hiç beklemediği bir anda bir kazada kaybeden Ömer üniversite okumaktadır. Ona İş adamı amcası Kemal Koşaner sahip çıkacaktır. Boğazda bir yalıda yaşayan Kemal Koşaner yeğeni Ömer’i de yanına yerleştirir. Ömer’in birden bire tepetaklak olan hayatı ekranlara gelecek. Ömer’in yalıya gelişi hem Koşaner ailesini hemde Boğaziçi’nde yaşayanların hayatını değiştirecek. Özellikle kuzeni Kaan onun yalıdan gitmesi için her şeyi yapacak. Boğaziçi Rapsodisi Kemal Koşaner karakterine hayat veren oyuncu kim? 

Boğaziçi Rapsodisi Kemal, oğlu ve yeğeni arasında kalarak büyük bir sınav verecek. Bir tarafta biricik oğlu diğer tarata hayatta tutunacak kimsesi kalmayan yeğeni Ömer. Boğaziçi Rapsodisi 2018’in iddialı projeleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Boğaziçi Rapsodisi Kemal Kim?

Boğaziçi Rapsodisi Kemal karakterine hayat verecek oyuncunun ismi henüz kesinleşmedi. Açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacaktır.

Comments are closed.