Bodyguard Dizisi Netflix ‘Te

BBC One’ın yeni dizisi Bodyguard altı bölümlük sıkmayan bunaltmayan ve tadında bir aksiyon sunuyor. Netflix yayın haklarını satın aldığı diziyi kendi platformunda yayınlamaya başladı. Drama dizileri konusunda oldukça başarılı işler çıkaran BBC One ekran karşısına çıkarttığı dizi birçok ülkede sevilerek izlendi. Şimdiye kadar farklı kesimden birçok insanın beğeniyle takip ettiği sıkılmadan izlediği dizi sadece 6 bölümde oluşması ve aksiyonu belli bir dozda seyirciye vermesi ve başarılı oyuncuları ile Netflix’in dikkatini çekti. Dizi şimdi Netflix de yayınlanıyor. ilk sezonu altı bölüm süren Bodyguard dizisi yayın hayatına başarıyla devam ediyor.

Politik gerilim türündeki dizi, Line of Duty’yle ‘nın hazırladığı bir yapım. Erkek başrolü çoğunluğun Game of Thrones’la tanıdığı, Klondike veya Medici: Masters of Florence’tan da bilinen Richard Madden, kadın başrolü ise daha önce Line of Duty’de de yer almış Keeley Hawes.

Netflix Sevilen Bodyguard Dizisi’nin Konusu

Polis Çavuşu David Budd, iki çocuğuyla birlikte Glasgow’dan Londra’ya trenle dönmektedir. Tren bir istasyonda durduğu esnada şüpheli bir şahsı fark edeN Polis Çavuşu David Budd daha önce asker olmasının verdiği avantajla, harekete geçer ve görevde olmadığı halde olaya müdahale eden Polis Çavuşu David Budd başına gelenler aksiyon ve gerilim sevenlerin soluksuz izleyeceği sahnelere konu oldu. Sezgilerine dayanarak yola çıkan David Budd, kendini akıl almaz bir karmaşanın içinde bulur. Başına gelenlerden tedirgin olsa da mesleki olarak bunu belli etmeden korkularını gizlemeyi seçmiştir. David’in ölümü hiç düşünmeden olayların ortasına atlaması ekran başındaki seyircilerin nefeslerini tutarak soluksuz izleyeceği sahneler olacak hiç şüphesiz.Büyük bir trajediyi önleyen David, ülke çapında kahraman ilan edildiği gibi bir de işinde güzel bir terfi alır. Artık İçişleri Bakanının özel koruması olarak görev yapacaktır. Her şey normal gibi görünse de çok büyük bir problem David’in hayatına bomba gibi bırakılmıştır. Bakan, David’in gazi olup çok kötü anılarla döndüğü savaşa İngiltere’nin asker göndermesini desteklemektedir. Hala da benzer görüşlerini çok açık bir şekilde hatta ısrarla dile getirmektedir. Dışarıdan çok sağlıklı görünse de eşiyle de büyük sıkıntılar yaşayan David, aslında psikolojik sorunlarla boğuşmaktadır. Şimdilik işinde başarılı bir çizgi tutturan David’in gerek özel hayatı gerek Bakanla yaşadıkları bakalım onu hangi noktaya götürecek?