Bodrum Masalı Neden Yayından Kaldırıldı? Neden Erken Final Yaptı?


Güncelleme: 10 Ağustos 2017 : 23:59
2

Bodrum Masalı dizisinden üzücü haber geldi. Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Bodrum Masalı yayından kaldırıldı.

Haziran ayında sezon finali yapan dizinin yeni bölümleri heyecanla beklenirken Bodrum Masalı yeni sezonda ekranlarda olmayacak.

Dizinin yayından kaldırılma sebebi olarak bir çok yeni dizinin ekrana gelecek olması gösteriliyor.

Reyting oranları beklentileri bir türlü yakalayamayan dizi, sezon sonunda final yapma kararı almıştı. 4 Haziran olarak final tarihi verilen dizinin son bölümleri yüksek reyting alınca yapımcılar dizinin sezon finali yapmasına karar vermişti.

 

Kanal Bodrum Masalı için bir aylık bir süre daha verdi. Ve dizinin sezon finali yapmasına kararı verildi. Bu bir aylık süre içerisindeki performansına göre yeni sezonda devam etmesine karar verildi. Fakat beklenen olmadı. Dizinin takipçileri bu habere çok üzülse de dizi kesin olarak yayından kaldırıldı.

Kadrosunda Şevval Sam, Timuçin Esen, Hilmicem, Dilan Çiçek, Alperen Duymaz, Murat Aygen ve Ezgi Şenler gibi isimlerin rol aldığı dizinin erken final yapması beklenmiyordu.

Murat Aygen’in İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna geçmesi dizinin yayından kaldırılacağı sinyalini vermişti.

Kulislerde konuşulan diğer bir bilgi ise Hilmicem’in Survivor Allstar 2017 yarışmasına katılacağı ve bu sebepten diziden ayrıldığı yönünde.

TMC Film dizinin yeni sezon çekimlerine 5 Eylülde start verecekti. 15 Eylül gibi de yeni sezonun ilk bölümü ekrana gelecekti. Ancak ani bir kararla dizinin yayından kaldırılmasına karar verildi. Bu karar dizinin devam etmesini bekleyen izleyici ve ekipte şok etkisi yarattı.

Peri Masalı Konusu Ne? Peri Masalı Tanıtım Fragmanı?

Bodrum Masalı’nın erken final yapmasını nasıl karşıladınız?

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.