BluTv’de Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Yeni Dizi – BluTv Dizi Önerileri


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 02:56
0

BluTv’de Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Dizi yazımızda, izlediğinizde size Devr-i Alem yaptıracak dizilere yer verdik. Ve sizin için BluTv’de, IMDb puanlarını da dikkate alarak, en çok izlenen ve en çok beğenilen 2018 dizilerini seçmeye özen gösterdik. Biliyorsunuz, günümüzde TV izleme alışkanlıklarımızı olabildiğince değiştiren dijital TV platformları oldukça popüler hale geldi. Yoksa siz hala tanışmadınız mı?

Artık dizi ve filmlerimizi İnternet üzerinden ücretli sunalan; Netflix, BluTv, beIN CONNECT ve Puhu TV gibi platformlardan izler olduk.  BluTV platformu da bünyesindeki binlerce film ve dizli ile girenin çıkamadığı bir dünya haline geldi. Bizde bu yazımızda sizler için en iyi ve en çok izlenen BluTv dizlerini listeledik. İşte birbirinden farklı konularıyla izleyene Devr-i Alem yaptıracak 12 BluTv dizisi! Dikkat bu yazı spoiler içermektedir!

Sizden bir ricamız var; izlediğiniz veya izlemeye karar verdiğiniz, hatta başkasına önereceğiniz BluTv dizisine oy vererek listede yukarıya taşımanız. Böylece en çok izlenen ve en çok tavsiye edilen BluTv dizilerinin sırlanmış bir listeni oluşturabiliriz.

Bu liste kullanıcı oylarıyla sürekli güncellenmektedir. Listede yer almasını istediğiniz dizileri yorum kısmına yazarsanız liste dahil edebiliriz.

BluTv En İyi Diziler

 

BluTv Ücreti ne kadar?
BluTv’ye üye olduktan sonra 7 gün ücretsiz olarak film ve dizi keyfi yapabilirsiniz. Bu ilk 7 gün sizin BluTv’yi deneme süreniz olarak düşünülmüş. 7 günden sonra devam etmek isterseniz ayda sadece 14.90 TL’dir. Herhangi bir taahhüt söz konusu değil, istenildiği zaman iptal edilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödemezsiniz..