Bizim Hikaye’den 3’te 3-12 Ekim 2017 Perşembe Reytingleri


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:00
0

Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Siyah İnci ve Ver Elini Aşk Perşembe gününün dizileri olarak reyting yarışında zirveye adaylar. 12 Ekim 2017 Perşembe Reyting sonuçlarında hangi dizi birinci oldu? Bizim Hikaye favori dizilerden. Hemen peşinde Kanatsız Kuşlar var. Bakalım zirve kimin?

12 Ekim perşembe Bizim Hikaye’de; Filiz Barış’ın valelik yapmadığını öğrenmiş ve yaşadığı şokla eve dönmüştür. Artık Barış’ın yüzünü görmeyi istememektedir. Canı son derece sıkkındır. Barış ise Filiz’in tepkisini önceleri anlamaz ancak daha sonra durumu öğrenir ve kendisini affettirmek için çalışmalara başlar. ancak bu hiçte kolay olmayacaktır. Tabi tam işi düzelttim derken Cenk’in kumpası ile karşılaşır. İşler Barış için kötüye gitmektedir.

Kanatsız Kuşlar’ın 12 ekimde ekranlara gelen 17. bölümünde Adliye önüne getirilen Mert, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Yaşanan bu olaydan sonra Muzaffer’in çocuklara ve özellikle Cemre’ye olan tavrı herkesi korkutur. Nefise’nin Muzaffer’e karşı kendilerini savunamadığını düşünen çocuklar tepki gösterir. Bebeğini kaybeden Tuba, Muzaffer’e yakınlaşabilmek için yeni bir oyuna başvururken, öğrendiği büyük sır herkesin hayatında fırtına kopartacaktır. Kanatsız Kuşlar 13 Ekim 2017 perşembe reyting sonuçlarına etki edebilecek mi?

 


Tıkla>>>GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla


Siyah İnci’de ise Hazal’ı çok zor günler beklemektedir. Vural’ın kendisinden vazgeçmeyeceğini ve gözünü hırsın bürüdğünü anlayana Hazal Kenan’dan ayrılma kararı alır. Kenan’ın gerçekleri öğrendiğinde Vural’ı öldüreceğini bilen Hazal’ın başka çaresi kalmamıştır. Hazal düğüne giderken aslında kendi ve Kenan’ın cenazesine gidiyordur.

12 Ekim 2017 perşembe reyting sonuçlarında ilginç sonuçlar görebiliriz. Geçtiğimiz hafta Bizim Hikaye’nin Total, AB ve ABC!’de üstünlüğüne şahit olmuştuk. Bakalım 12 Ekimde nasıl bir tablo karşımıza çıkacak. Resmi sonuçlar yayınlandığında haberimize eklenecektir.

12 Ekim 2017 reyting sonuçları

Totalde 5,67, AB’de 5,41 ve ABC1’de 5,82 reyting puanı ile tüm kategorilerde zirveye oturan Bizim Hikaye dizisi oldu. işte Totel il 20 dizi sıralaması.