BİROL GÜVEN ESKİ DİZİLERİNİ YENİDEN Mİ ÇEKECEK?


Güncelleme: 16 Ocak 2019 : 16:18
0
vlcsnap-2687737.png

Mint prodüksiyonun sahibi, yapımcı ve senarist olan Birol Güven eski dizilerini yeniden çekmeyi düşündüğünü açıkladı. Zamanında tutmuş ve reytingi elden bırakmayan üç dizisini yeni versiyonlarıyla, tekrar yapması bekleniyor. İşte detaylar..

ÇOCUKLAR DUYMASIN’DA ARALIKLARLA ÇEKTİĞİ DİZİLER ARASINDA BULUNUYOR

Bilindiği gibi, Çocuklar Duymasın dizisi 2002 ve 2005 yılları arası oldukça ilgi görmüş ve tahminin üzerinde reyting toplamıştı. 2010 yılında dizinin eski oyuncularının, neredeyse tamamını toplayıp, yeniden çekmeye başlamış. 2010-2014 yılları arasında önce Atv sonra da Fox’da yayınlamıştı. Birol Güven, üç senelik aradan sonra, 2017 senesinde, yapımı bu kez Kanal d ekranında çekmeye başladı ve dizi halen büyük bir ilgiyle devam ediyor. Eskiden, reyting oranları çok yüksek olan dizilerinin şimdilerde bile ilgi görmesi şaşırtıyor. Çocuklar Duymasın’ın getirdiği başarıdan hareketle diye düşünülüyor ki, diğer dizilerini de tekrar çekmeyi planlıyor. İşte o diziler..

AYRILSAK DA BERABERİZ

Ayrılsak da Beraberiz, 1999 ve 2004 yılları arasında uzun süre Trt 1 ekranlarında yayınlanmış, sonrasında Atv ve Star’da kendine yer bulmuştu. Başrollerde, Janset ve Hakan Yılmaz’ın oynadığı dizi, boşandıkları halde aynı evi paylaşan, çiftin hikâyesini konu alıyordu. Bir süre sonra, diziden Janset ayrılmış ve yerine Ayşe Tolga gelmişti. Dizi 400 küsür bölümü aşarak, Türk dizileri arasında rekora imza atmıştı. Yayınlandığı dönemde de, oldukça ilgi görmüş ve reyting oranının da çok yüksek olduğu biliniyordu. Birol Güven’in çekmeyi planladığı diziler arasında geliyor. Ancak, 2015 yılında Tv8 ekranlarında farklı oyuncularla yeniden çekmiş ve uzun ömürlü olmamıştı. Şimdi ise, eski oyuncuları mı toplayacak yoksa, tekrar değişik bir kadroyla mı ekran karşısına çıkacak, henüz netleşmiş görünmüyor. Daha detaylı bilgi elimize ulaştığında paylaşacağız.

EN SON BABALAR DUYAR

En Son Babalar Duyar’da 2002 ve 2007 yılları arasında, önce Trt1, sonrasında Star’da yayınlanan diziler arasında bulunuyor. Dizi, biri evli, üç kızı ve bir oğlu olan anne babanın neşeli ve telaşlı yaşamlarını anlatıyordu. Başrollerinde, Ali Erkazan, Ayşegül Atik, Ali Sunal, Hatice Aslan gibi oyuncuları barındırıyordu. Bir dönem sonra, onun da kadrosu dağılmıştı. Fakat, o da, diğer Birol Güven dizileri gibi yayınlandığı dönem de çok ilgi görmüştü. Yapımcının yeniden yapmayı düşündüğü diziler arasında, En Son Babalar Duyar’da yer alıyor. Kadrosu hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Eski kadroyu toplamayı başarabilirse, yapımın yeniden başarı sağlayacağı düşünülüyor.

BENİM ANNEM BİR MELEK

Benim Annem Bir Melek, diğer dizilere kıyasla, daha erken bir dönemde ekrana gelen diziler arasında yer buluyor. 2008 ve 2010 yılları arasında yayınlanmış ve oldukça beğenilmişti. Başrollerinde, Oya Başar, Dolunay Soysert, Tarık Ünlüoğlu gibi oyuncuları barındırmıştı. Birol Güven’in yeniden çekmeyi planladığı son dizi de Benim Annem Bir Melek oluyor. Daha yakın bir dönemde yayınlandığı için, eski kadroyu toplamasının çok da zor olmayacağı tahmin ediliyor. Netleşmiş bilgiler bize ulaştığında, sizlerle paylaşacağız.