Bir Zamanların Fenomeni Geri Dönüyor: Saadettin Teksoy


Güncelleme: 13 Ekim 2017 : 18:32
0

Bir Zamanların efsane programı Saadettin Teksoy ekranlara geri dönüyor. Manisa’da Tarzan arayan,  ilginç olaylarla izleyicileri şaşırtan ve heyecanlandıran Sadettin Teksoy geri mi dönüyor. Saadettin Teksoy hangi kanalda ne zaman başlayacak?

Sunucu, gazeteci ve program yapımcısı Saadettin Teksoy, efsane programı ile geri dönüyor. Alışılmışın dışında sarı montu ve tane tane konuşması ile ekranların fenomeni olan Saadettin Teksoy yine ekranlarda boy gösterecek.

İlginç gözlüğü, sarı montu, konuşma tarzı ve “beeen Saadettiiiiin Teksoooooy” sözü ile akıllarda iz bırakan yapımcı ve sunucu Saadettin Teksoy Teve2 kanalında izleyicisi ile buluşacak. Peki program ne zaman ve hangi formatla başlayacak?

Manisa’daq Tarzan aradı. An geldi mağarada kellere saç çıkarma ayini yaptı. Yaptığı şeylerle sürekli gündemde oldu. Daha sonra bir anda ortadan kaybolmuştu. Uuzun süre haber alınamadı. Hatta Cem Ceminay radyodan anons yapmıştı. Gören duyan varsa haber versin diye. Bir ara Kanal D’de canlı yayına bağlandığında resminin altına “canavar uzmanı” yazılmıştı. İşte beklenen an geldi. Saadettin Teksoy Teve2 kanalında yeniden o enteresan konuları ve gündemleri ile izleyici ile buluşacak.

Program şimdilik eski formatla devam edecek gibi. Mutlaka ufak tefek günümüze ait değişiklikler ve uyarlamalar olacaktır. Konu ile ilgili tüm detaylar belli oldukça haberimiz güncellencektir. Programın konusu, formatı, yayın saati ve günü hepsi ve daha fazlası haberimizde olacak. Sadettin Teksoy ile Zaman Tüneli 14 Ekim Cumartesi akşamı saat 22:30’da Teve2’de ekranda olacak.

Saadettin Teksoy Kimdir?

1952 İstanbul doğumludur. Gazeteci ve yapımcı olarak başladığı serüveni 1972 yılında magazin muhabiri olarak başladı. 2 yıl sonra Hürriyet’e geçti. Irak-İran savaşını her iki cepheden izleyen gazeteci oldu. İran savaş uçaklarının bombaladığı petrol rafinerisinde sırtından yaralandı. Hürriyette uzun yıllar, özel haber, savaş ve polis muhabirliği yaptı. İngilizce ve Arapça bilen Saadettin Teksoy 1992 yılında emekli oldu ve 1994 yılında kendisini üne kavuşturan Saadettin Teksoy Görev programını yapmaya başladı. Daha sonra Sırların Efendisi veSırlara Yolxuluk gibi ün kazanan farklı konseptlerde programlar yaptı.

https://www.youtube.com/watch?v=59sL53K1iWE