Bir Zamanlar Çukurova Kerem Alışık Fekeli Karakteri Diziden Ayrılıyor Mu!


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 18:45
0

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Hangi Oyuncu Ayrılıyor?

Yayınlandığı günden itibaren Tims & B yapım sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi oldu.  Reyting oranları diziyi her hafta zirveye taşıyor. Reytingler le reklam gelirlerinin doğru orantılı olduğu düşünülürken  dizi yapımcıları sizi için elini taşın altına koyuyor. Hiçbir masraftan kaçınmayan yapımcılar Bir Zamanlar Çukurova  dizisine her hafta yeni oyuncular getiriyor.  Böyle giderse yapımcılar senaryoya göre Bir Zamanlar Çukurova dizisine bölümler ilerledikçe bir çok oyuncu  kadroya dahil olacak.

Dizide Fekeli karakterine Can Veren Kerem Alışık Gelecek Sezon Dizide Yer Alacak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Kerem Alışık Fekeli karakteri ile Kerem Alışık’ın  yeni sezonda dizi kadrosunda yer almayacak. Fekeli karakteri  diziye misafir oyuncu olarak katılmış ve çok sevildiği için devam etmişti. Fekeli yeni sezonda  dizi kadrosundan ayrılacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FEKELİ ALİ KİMDİR?

Perşembe akşamları Atv’de yayınlanan, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken “Bir Zamanlar Çukurova”ya usta oyuncu Kerem Alışık dahil olmuştu. Kerem Alışık dizide FEKELİ ALİ  rolüne can veriyordu. Bir Zamanlar Çukurova”da “Fekeli” geldi dizide ortalık karışmıştı. Kerem Alışık, 6. Bölümde seyircinin karşısına “Fekeli” olarak izleyicini karşısına çıkmıştı. Perşembe akşamlarının iddialı dizisinin yeni kilit ismi olan Fekeli yeni sezonda dizinin senaryosunda yer alacak mı soruları şu sıralar çok soruluyor. Dizinin izleyicileri 6. Bölümde dahil olan Fekeli karakterini çok sevmişti Fekelinin gençliğini Kerem Alışığın oğlu Sadri Alışık canlandırmıştı.

Kerem Alışık Kimdir!

 

Kerem Alışık, 5 Haziran 1960 tarihinde İstanbul‘da Nişantaşı’nda doğmuştur. Sinema oyuncusu Sadri Alışık ve Çolpan İlhan‘ın oğludur. Yazar Attila İlhan dayısıdır. Bir süre “Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü” futbol takımında oynamıştır. 1995 yılında Yönetmen Ünal Küpeli‘nin yönettiği “Fırtınalar” dizisiyle oyunculuğa başladı. Tiyatro sahnesine ise ilk olarak Tiyatro Kedi’de Hakan Altıner’in yöne adlı oyunla adımını attı. 2000 yılında İlk sinema filmi deneyimini, yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını; gazeteci Savaş Ay‘ın yaptığı “Dansöz” filmi ile yaşadı.

2005 yılından beri annesi Çolpan İlhan ile birlikte kurduğu Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde eğitmenlik yapmaktadır.13 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul Gösteri Merkezinde düzenlenen 14. Kral TV Video Müzik Ödülleri’nin sunuculuğunu Berna Laçin ile beraber yaptı. Kerem Alışık oyunculuğun yanı sıra şiir yazmaktadır. Yayınlanmış iki şiir kitabı ve basılmış üç şiir albümü bulunmaktadır.