Bir Umut Yeter Damla Kim? Yaşı Boyu Oynadığı Diziler Sevgilisi


Güncelleme: 27 Eylül 2018 : 19:35
0

Kanal D ekranlarının dizi sezonuna bir yenisini daha ekledi Bir Umut Yeter 27 Eylül Perşembe akşamı izleyiciyle buluştu. Bir Umut Yeter dizisinin konusu kadar oyuncu kadrosu da bir o kadar dikkat çekici. Bir Umut Yeter dizisi Damla kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler sevgilisi var mı kaç yaşında Damla’yı nereden tanıyoruz?

Hayattan bir beklentisi kalmamış olan Yılmaz askerlikten malulen emekli olunca Köyceğiz’de tanıştığı Elif isminde bir kızcağız ile evlilik yolunda adım atmaya karar vermiştir. Aslında Yılmaz Deniz fenerinde yalnızlığı ile baş başa vakit geçirirken Elif’le tanışması bir bakımı onun adına iyi olur. Zaman gelir geçer ve Elif’le evlenirler. Ve birçok kez hamile olsa da Elif yaptığı düşükler sonucu çocuk sahibi olamaz. Fakat hiç beklemediği bir zamanda küçücük bir bebeğin mucizevi bir şekilde hayatlarına girmesiyle bir umut yeter diyeceklerdir.

Gelen çocuğun annesi ise Derya’nın ta kendisidir. Biçare şekilde çocuğunu arayan Derya’nın kardeşi Damla ise diziye dahil olur. Peki bir Bir Umut Yeter Damla kimdir? Gerçek adı nedir? Oynadığı diziler nelerdir?

Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç, Hazal Subaşı’nın başrollerinde yer aldığı Bir Umut Yeter dizisi Damla bebeğini kaybetmiş olan Derya’nın kardeşidir. Damla annesi öldükten sonra ailenin en küçüğü olması nedeniyle oldukça şımartılmış bir dediği iki edilmemiştir. Fakat ablası Derya’nın başına gelenler sonucunda Damla ile ilgilenmemesi Damla’yı boşluğa etmiştir.

Bu boşluğu ise lise öğretmeni dolduran Damla adının çıkmasına sebep olmuştur. Eniştesi ise birçok kere Damla’yı uyarır hatta lise öğretmeni ile de konuşmuş olsa da nafile. Tabii bu durumdan oldukça rahatsız olan Damla ise her genç kız gibi özgürlüğün tadını çıkarmak istemektedir. Babası ise Damla Okulu bitirir bitirmez onu sahibi olduğu otelde işe başlatır. Damla istemese de orada çalışır ve yine orada çalışan Arda’ya aşık olmuştur. Neyse dizinin senaryosundan daha çok açık vermeden gelelim Damla’nın gerçek adına.

Bir Umut Yeter Damla’nın gerçek ismi Feyza Civelek tır. Feyza Civelek birçok dizi senaryosu yazmış Melis Civelek kızıdır. 1995 yılında İstanbul’da doğan oyuncu birçok dizide yer almıştır. İlk olarak dizi sektörüne Acemi Cadı adlı dizi ile başlamış ve geniş kitlelere hitap etmiştir. Ardından gelen Sihirli Annem dizisinde de rol alan oyuncu Kavak Yelleri dizisinde de oldukça meşhur olmuştur. Bitmek bilmeyen dizi sektöründe en son Adını Feriha Koydum dizisinde Lara karakteri ile yer almıstır.

Annesinin kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen Güllerin Savaşı dizisinde de Çiçek karakteri ile dizi severlere hitap etmiştir. Yaşına göre iyi bir başarı sergileyen Bir Umut Yeter dizisi Damla Akar hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşırsanız seviniriz.