Bir Umut Yeter Çalan Şarkılar Dizi Müziğini Kim Yapıyor?


Güncelleme: 27 Eylül 2018 : 20:07
2

Yusuf Pirhasan yönetmen koltuğunda oturduğu Melis Civelek senaryosunu yazdığı MF yapım firmasının emeklilere ile Kanal D ekranlarında dram ve aşk türünü bir arada vermeyi başaran Bir Umut Yeter dizisi ilk bölümüyle 27 Eylül Perşembe saat sekizde izleyiciyle buluştu.

Büyük beğeni toplayan bir Umut yeter dizisinde çalan şarkılar ise izleyicinin dikkatinden kaçmadı. bir umut yeter dizisinde çalan şarkılar ve türküler bir umut yeter dizisi çalan şarkıların sözleri jenerik müziği sitemizde paylaşılacaktır.

Tolgahan Sayışman Esra Bilgiç Töre Hazal Subaşı Cem Uçan Yağmur özbasmacı mermer Serhat Tutumluer gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı bir umut yeter dizisi ilk bölümü ile reytinglerde istediği yere alamazsa da ilerleyen bölümlerde beklenilen seviyeyi ulaşacağını düşünüyoruz.

Bir umut yeter dizisinin jenerik müziği özellikle yeni sezonda başlayan diğer dizilerle kıyaslandığında oldukça ilgi çekici geldi. Dizinin müziğini JingleTv yapıyor. 2011 yılında kurulan yapım şirketi reklam, dizi ve film müziklerini yapan bir firma. Bir Umut Yeter dizisinin müziği bir umut yeter dizisinde çalan şarkılar izleyicilerin beğenisine sunulurken senaryodan da Bir Hayli etkilenen seyirciler çok güzel bir proje olduğunu ve bu dizinin tutacağını sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladı.

[kirmizitext]Bir Umut Yeter Dizi Kıyafetleri ve Markaları Derya ve Elif’in Giydiği Elbiselerin Fiyatları[/kirmizitext]

Bir umut yeter dizisi ilk fragman ile de büyük bir ilgi gördü. Birçok köşe yazarı Bir Umut Yeter dizisi hakkında yazı yazdı. Hatta Mesut Yar köşesinde “ilk bakışta bir belgesel kanalından kopup gelmiş hissi uyandıran dizi. belli ki bu sezonun en iddialı ilk 5 dizisi arasında olacak. kendi adıma sırf o manzara görüntüleri için bile izlerim. Bu arada tanıtımdaki adanın neresi olduğunu da merak etmedim değil” diyerek bir umut yeter hakkındaki beğeni ve yorumlarını kurları ile paylaştı.

[kirmizitext]Bir Umut Yeter Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterler[/kirmizitext]

Bizde sizlere bir umut yeter dizisinde çalan şarkıları türküleri çalan yabancı şarkıları paylaşacak sizlerin beğenisine sunacağız. Beğendiğiniz şarkı hakkında ki görüş ve isteklerinizi Dilerseniz yorum kısmından bize iletebilirsiniz

Comments are closed.