Bir Deli Rüzgar Neden Erken Final Yaptı Neden Bitti? Devam Etsin Diyenler


Güncelleme: 15 Ekim 2018 : 15:49
8

Fox tv nin yayın akışına 6 bölüm önce başlayan dizisi Bir Deli Rüzgar Final Yapma kararı aldı. Düşük reytingler elle tutulur bir reklam gelirinin olmaması dizinin yayın hayatına son vermesine sebep oldu.

Hatice Aslan (Melike Candan), Almila Ada (Melike Candan’ın gençliği), Görkem Kanbolat Arslan (Reşat Batur), Pınar Deniz (Gökçe Yücel), Berk Cankat (Uğur),Taner Turan (Ahmet Batur), Fulden Akyürek (Sevim Soylu), Ceren Benderlioğlu, Erdem Kaynarca (Tunahan), Mustafa Uğurlu (Cenap Tunç), Teoman Kumbaracıbaşı (Ayhan Kozan), Pelin Uluksar (Melis Rengin), Ferit Kaya (Ali) gibi başarılı oyuncuların bir arada olduğu Bir Deli Rüzgar neden bitti neden erken final yaptı?

Geçtiğimiz hafta Uğur’un Gökçe’yi elinden almasına oldukça sinirlenen Ayhan yeni planlar yapar. Bu plan, Uğur ve Tunahan’ı aynı taraftayer alacakları bir arbedeye sokacak, araları az da olsa düzelecektir. Melike Uğur’a tüm gerçekleri anlatmaya karar vermiştir. Uğur’un duydukları karşısında gireceği yol onu bambaşka bir sır ile karşı karşıya getirecektir.

Geçmişte ise Sevim Soylu ile ilgili sırlar açığa çıkınca tüm gözlerin Melike’ ye dönmüştür. Reşat ise ikinci kez Melike’nin peşine düşmüştür. Ancak bu görev Melike ve Reşat arasındaki kıvılcımı tetiklerken Reşat ile Ahmet’i karşı karşıya getirmiştir. Dizinin senaryosu bu şekilde giderken ve bir çok kişinin ilgi ile takip ettiği Bir Deli Rüzgar dizisi neden erken final yapıyor.
Bir Deli Ruzgar yönetmeninden, senaryosundan, oyuncularından tutunda müziklerine, giyilen kıyafetlere kadar kaliteli bir işti. Peki sonuç ne final! Peki hak ediyor mu? Bu dizi televizyonda sıradan işlerden sıyrılan kalbe, göze, dokunan bir iş bu işin heba edilmesi yerine TMC filmin dijital yayınlar ile görüşmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bir Deli Rüzgar dizisi dijitalin kalitesinde yükseltebilecek potansiyele sahip bir dizi.
Bir deli rüzgar dizisi final yapması dizinin kötü olması anlamına gelmiyor. Bir Deli Rüzgar bize ne kazandırdı? Pınar Denizi daha iyi fark etmemizi, Almila Ada’nın oyunculukla piştiğini, Berk Cankat’ın gerçek karakterini bulduğunu vs. birçok şey kazandırdı oyuncuları gönülden tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda sizleri tekrar izleriz.
Star TV’de yayınlanan Adını Sen Koy dizisi Türkiye’de en çok izlenen günlük diziydi. Hiçbir kanalın günlük dizisi bu dizinin yanında iş yapmıyordu. Dizi aldığı izlenimle rekorlar kırdı part-time da yayınlanan dizilere rağmen ortalığı yerle bir etti oyuncuların elde ettiği fan kalitesi yıllardır oyuncu olan oyuncuların elde edemediği bir kalite idi. Ama ne oldu Adını Sen Koy dizisini bitirmek için başrolde oynayan oyuncuları başka projelerde yer almasını istediler ve oyuncular farklı projelere dağıldı. Başrol oyuncuları başka projelerde yer alması diziyi tarumar etti. Adını Sen Koy Zehrasiyla guzeldi. Simdi Birdeli Rüzgar, Bir Umut Yeter, Adını Sen Koy hepsi aynı sona mahkum.
Şuan yayında olan bir çok diziden daha mı kötü ki Bir Deli Rüzgar Final yapıyor erken bitiyor diye isyan eden ve dizinin bitmesini istemeyen izleyiciler mevcut. Bir Deli Rüzgar dizisi şu sıaralar yayında olan etkileyici senaryosu ile bir çok diziden daha kaliteli. Diziyi severler reyting öçüm cihazlarının sadece 2500 hanede olması Tüm Türkiyeyi kapsamıyor olması ölçümlerin ne kadar sağlıklsız olduğunu da gösteriyor diyerek sıkıntısını dile gitirmiştir.Şayet bitmesini istemiyorsanız konununaltında yorum kısmına düşüncenizi belirtiniz. Sayıca ne kadar çok olursak sesimizi o kadar çok duyururuz.

8 YORUMLAR

  1. Bir Deli Rüzgar o her hafta severek izliyordum.Bitmesin .Heyecanla bu hafta ne olacak diye iple çekiyordum

  2. Bir deli rüzgarın final yapmasına ailecek çok üzüldük… Lütfen yeni bir günde başlasın… Keyifle izleyelim…

  3. Bir deli rüzgaz en güzel dizi arasında bence. Lütfen final yapmasın! Reyting düşük olmasının en büyük sebebi Cumartesi günü yayın yapmasından kaynaklı bence. Haftasonu millet dizi seyretmek istemiyor yada düğün dernek aile fonksiyonları tatil vs. Genelde haftasonu olur. Bir diziyi haftasonu yayınlamak gibi yanlış bir seçip yapılmış ve bu güzelim diziyi harcamış oldunuz yazık oldu. Bence final yerine yayın günü değiştirin, hafta ortası ekrana koyun. Harcamayın güzelim diziyi. Final yapması gereken çok saçma diziler var örneğin ‘yasak elma’ gibi….

Comments are closed.