Bir Deli Rüzgar Melike Kim Gerçek Adı Sevgilisi Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Eylül 2018 : 14:13
0

Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Görkem Kanbolat, Arslan Erdem Kaynarca, Mustafa Uğurlu’nun yer aldığı Bir Deli Rüzgar dizisi Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği Bir Deli Rüzgar dizisinin senaryosunu ise Volkan Gürses yazmıştır. Dizide en çok merak edilen karakterlerden biri olan Melike bir deli rüzgar dizisinde aranan isim oldu.Bir Deli Rüzgar Melike hakkında bilgiler sitemizde.

Melike Bir Deli Rüzgar dizisinde sesinin güzelliği ile yıldız olmaya aday. Fevri hareketlerinin yanında dik başlı ve oldukça gözü kara. Aklına koyduğunu yapar kesinlikle kararından vazgeçmez. Ailesinden bile vazgeçme pahasına Hicran gazinosunda en alt kademede de olsa ilk adımını atar. Şu an en alt tabaka da olsa da gözü yükseklerdedir Melikenin. Hiç bir erkeğe aşık olmaz fakat bütün erkekler ona aşıktır. Hiçbir erkeğin sahip olamayacağı kadar güçlüdür ve ezilmemeye yemin etmiştir. Bir Deli Rüzgar dizisi Melike’nin gerçek adı nedir? oynadığı diziler nelerdir?

Bir Deli Rüzgar dizisi Melike gerçek adı Almila Ada’dır. Almila Ada 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bale bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Almila Ada birçok dergide modellik yapmıştır.

Almila Ada daha önce oynadığı dizilerden ilk 2015 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün olarak tarihe geçmiştir. Başarılı bir yapım olan Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan oyuncu daha sonra Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır ile Adı Efsane dizisinde Melis karakterini Hayat vermiştir. 2017 yılında ise Cennetin Gözyaşları dizisi ile büyük kitleler tarafından gönüllere taht kuran Cennet karakteriyle ATV ekranlarında izleyici ile buluşmuştur. Şimdi ise Bir Deli Rüzgar dizisinde Melike olarak ekranlara gelecek.

[kirmizitext]Bir Deli Rüzgar Gökçe Kimdir? Pınar Deniz Hakkında Bilinmeyenler![/kirmizitext]

[kirmizitext]Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu ve Karakterleri Kimler[/kirmizitext]