Bir Deli Rüzgar Gökçe Kimdir? Pınar Deniz Hakkında Bilinmeyenler!


Güncelleme: 16 Ağustos 2018 : 09:52
1

Fox Tv’nin yeni dizisi [kirmizitext]Bir Deli Rüzgar[/kirmizitext] ilginç hikayesi ve güçlü kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizide pavyonda şarkı söyleyerek gözünü zirvelere dikmiş olan Gökçe karakteri güzelliği ve performansı ile dikkat çekiyor. Gökçe Yücel kimdir? Gerçek adı ne?

Gökçe Yücel bir barda şarkı söyleyerek geçimini sağlayan ve gözünü zirvelere dikmiş hırslı genç bir kızdır.  Sektörde zirveleri görmenin de bir bedeli olduğunu bilen Melike kendi yaptığı hataları Gökçe’nin yapmaması için onu uyarmaya çalışır. Ancak Melike geçmişini Gökçe’de bir bir yaşamaktadır.

[mavitext]Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu ve Karakterleri Kimler <<<tıklayınız[/mavitext]

Bir Deli Rüzgar dizisinde Gökçe karakterini canlandıran oyuncu [kirmizitext]Pınar Deniz[/kirmizitext]’dir. Pınar Deniz en son Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteri ile karşımıza çıkmıştı. 1993 Adana doğumlu olan Pınar Deniz, 168 cm boyundadır. İstanbul Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunudur.

Üniversiteden sonra hayalini kurduğu oyunculuğa eğirim alarak adım atmıştır. İlk dizisi Sil Baştan isimli projedir. Bu dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Sonra Azra karakteri ile Beyaz Yalan isimli dizide yer almıştır. Son olarak reyting rekorları kıran Vatanım Sensin dizisinde hırslı Yıldız karakterini canlandırmıştır.

Comments are closed.