Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu ve Karakterleri Kimler


Güncelleme: 15 Ağustos 2018 : 14:36
2

Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosu Volkan Gürses’in kaleminden çıkan Bir Deli Rüzgar Dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri ile titizlikle seçilmiş bir yapım olacak. Yeni sezonun en iddialı dizisi bir Bir Deli Rüzgar Dizisi oyuncu kadrosu, Bir Deli Rüzgar Dizisi oyuncuları ve karakterleri hakkında bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz.

TMC filmin yapımını üstlendiği Bir Deli Rüzgar Dizisinin yapımcısı Erol Avcı’nın engin bilgisiyle FOX TV nin yeni sezon projesi Bir Deli Rüzgar Dizisi konusu itibariyle de alışılagelmişin dışında bir proje.

Bir Deli Rüzgar Dizisi konusu yıldızların arkasındaki karanlığın zirvede kopan fırtınaların hikayesini gözler önüne serecek. Dizide Melike Candan ağır bedeller ödemiş en tabandan en üst zirveye ulaşmıştır. 70’li yıllarda assolistlik mertebesi ile 80’li yıllara kadar gelmiş de bir yıldızdır.

Bir gün kader onları Gökçe Yücel ile karşılaştırır. Gökçe Yücel de tıpkı onun gibi tuvaletçi olarak başladığı işten en yükseği hedefleyen birisi. Zirveleri görmüş biri olarak Melike iyi niyeti ile Gökçe uyarmak istemektedir. Fakat Gökçe zirvenin renkli sayfalarını şimdiden görür ve gözü başka bir şey görmez

Tmc film başarılarını bu sezonda iddialı bir dizi olan Bir Deli Rüzgar Dizisi canlandıracak. Bir Deli Rüzgar Dizisi kadın başrol oyuncusu erkek başrol oyuncusu izleyicilerin şimdiden merak ettiği aktörler.

Bir Deli Rüzgar Dizisi oyuncu kadrosunda kesinleşen isimler başrollerde; Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Erdem Kaynarca, Mustafa Uğurlu, Görkem Canpolat, Meriç Özkaya, Sayıner Kuzey Dönmez,Serkan Acar, Cengiz Tangor, Ceren benderlioğlu,Taner Turan, Fulden Akyürek, Ferit Kaya, Fulya Ülvan, Seda Akdoğan, Mehmet Ali Yılmaz, Gürol Güngör, Pelin Uluksar izleyici karşısında yeteneklerini sergileyecek.

Bir Deli Rüzgar Dizisi Hatice Aslan Kimdir

Bir Deli Rüzgar Dizisi Pınar Deniz Kimdir

Bir Deli Rüzgar Dizisi Berk Cankat Kimdir

Bir Deli Rüzgar Dizisi Almila AdA Kimdir

 

Comments are closed.