Bir Deli Rüzgar Dizisi Nerede Çekiliyor? Bir Deli Rüzgar Dizisinde Çalan Şarkılar


Güncelleme: 20 Ağustos 2018 : 09:17
1

“Şöhret olmak için ne kadar bedel ödeyebilirsin? Bedelini ödeyebilirsen gökkuşağının renkleriyle yıkanabilirsin” sloganıyla yeni sezona giriş yapacak olan Bir Deli Rüzgar dizisi kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken projeler arasında. Dizinin çekimleri başladı ve ilk frakmanıda görücüye çıktı. Peki dizi nerede çekiliyor, dizi seti nerede?

Kadrosunda Pınar Deniz, Berk Cankat ve Almila Ada’nın yer aldığı dizi şöhret olmak isteyen genç bir kızın, kariyer basamaklarını çıkarken ödeyeceği bedelleri, kırgınlıkları, hayal kırıklıklarını ve mücadelesini ekranlara getirecek. Dizide duayen isimlerde yer alıyor. Hatice Aslan dizinin kadrosunda ve bir zamanlar şöhret basamaklarını hızlı çıkan ama sonrasında yaptığı hatalarla bir pavyonda temizlikçi olan eski bir şarkıcıyı canlandırıyor.

Dizinin çekimleri İstanbul’da başlıyor. Dizi seti de İstanbul’a kuruluyor. Çekimler genel itibari ile İstanbul’un farklı semtlerinde devam edecek. Ayrıntılı set bilgileri en kısa zamanda eklenecektir. Takipte kalın. Yeni dizi hakkında görüşlerini yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.