Beyaz Magazin Programı Sunucuları Kimler?


Güncelleme: 10 Temmuz 2018 : 10:56
0

Ali Eyüboğlu Geçtiğimiz günlerde ki yazdığı köşe yazısında Söylemezsem Olmaz isimli programın tatile gideceğini söylemişti. Ali Eyüboğlu geçtiğimiz Gün ikinci bir yazısında ise Söylemezsem Olmaz programının yerine Beyaz Magazin isimli programın yapılacağını söyledi. Peki beyaz magazin isimli programının sunucuları kimler? Gelin yeni programı sunucularını yakından tanıyalım.

Beyaz magazin ekibine yeni isimler katılıyor. 18 Haziran 2018 tarihinden itibaren Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz yerine yeni bir program başlayacak. Beyaz magazin isimli programda üç tane yeni sunucu ekranda izleyicilerle buluşacak. Bu sunucular Pınar Ergüner, Sinem Yıldız ve Canan Danyıldız olacak.

Beyaz magazin isimli programda Söylemezsem Olmaz isimli programla hemen hemen aynı formatta olacak. Yine magazin dünyasının nabzını tutacak ve gündeme dair tüm haberleri sıcağı sıcağına siz değerli izleyicilerimize ulaştıracak. Pınar Ergüner kimdir isimli sorumuzun cevabını siz değerli izleyicilerimize verelim.

Beyaz magazin Pınar Ergüner kimdir?

Pınar Ergüner daha önce CNN Türk haber spikeri olarak Pınar divanlıoğlu ismi ile bilinmekteydi. Pınar divanlıoğlu boşanma işleminden sonra Pınar Ergüner ismini almıştır. Hakkında birçok olumlu yorum yapılmaktadır. Bunlardan birisi Türkiye’de en güzel kadın listesinde ilk ona girebilecek nadir isimlerden olduğu söylenmektedir. Pınar Ergüner daha önce Arda Esen ile evlenmiş, 2005 yılındaki bu evlilikleri daha sonra boşanma işlemi ile sona ermiştir. Sadece boşanma işlemi de değil aynı zamanda çalışmış olduğu CNN Türk’ten de ayrılmıştır. Bu boşanma işlemi ile ülke gündemine oturan Ergüner eski kızlık soyadını alarak kariyerine devam etmiştir.

Beyaz Magazin Sinem Yıldız kimdir?

Sinem Yıldız 1980 bakırköy İstanbul doğumludur. Lisans mezunu olan Sinem balık burcu olup sunucu olarak kariyerine başlamıştır. Maltepe Üniversitesinden mezunu olan Sinem Yıldız şu anda bekardır. Bale ve tiyatro eğitimi alan Yıldız, Kültür Koleji, Yeni Dünya Koleji ve Arel Koleji gibi okullarda İlkokulu ve Ortaokulu okumuştur daha sonra Maltepe Üniversitesi’nde görsel iletişim tasarım bölümüne gitmiştir. Sinem Yıldız üniversite dönemi hayatında Show TV’de staj yapmaya başlamış ve kariyer hayatında Pazar Sürprizi, Sabah Sefası, Stil, Adım Adım Türkiye ve Güngör Sinem Show isimli programları hazırlamış ve sunmuştur.

Beyaz Magazin Canan Danyıldız kimdir?

Canan Danyıldız ünlü isimlerle çektirdiği fotoğraflarla dikkat çekmektedir. Güzellikle Kerimcan Durmaz ile yapmış olduğu röportajı çok ses getirmiştir. Daha çok yapmış olduğu röportajlarla gündeme gelen Canan Danyıldız aslen İzmir’li olup Yeditepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunudur. Ayrıca giyim tarzı ile Gündem olmayı başaran Canan Danyıldız üniversite yıllarında iken ünlü dergilerde asistanlık yapmış ve editörlük mesleğine adım atmıştır.

Posta gazetesinde Karnaval ekinde editör olarak görev yapmıştır. Ali Ağaoğlu Pascal nauma Alişan ve Kerimcan Durmaz gibi isimlerle röportaj yapmış ve bu röportajda sonucunda ismini sektörde duyurmuştur. Yine efsane futbolcu Tanju Çolak ile yapmış olduğu röportajda Hülya Avşar, Tanju Çolak ve Hülya Avşar’ın kızı ile ilgili yapmış olduğu yorumlar tartışma oluşturmuştur.