Beş Kız Kardeş Oyuncuları Kim? Oyuncu Kadrosunda Hangi Ünlüler Var?


Güncelleme: 21 Ekim 2018 : 14:23
0

Beş Kız Kardeş dizisi yaz sezonunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yaz döneminin başlamasıyla birlikte ekrandaki diziler de birer birer sezon finali veya final yapmaya başladı. Kanallar yaz sezonuna yeni dizlerle çoktan hazırlanmaya başladı bile. Bu dizlerden biri de Beş Kız Kardeş dizisi olacak. Peki Beş Kız Kardeş dizisinin oyuncuları kimler? Beş Kız Kardeş dizisinin konusu ne? İşte tüm ayrıntılar…

Zamanının çoğunu ekran başında geçirenlerin yeni gündemi yaz dizileri. Kanallar yaz sezonu için yeni dizi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu dizilerden biri de Avşar fil tarafından hazırlanan Beş Kız Kardeş isimli dizi. Dizinin yönetmenliğini Umuda Kelepçe Vurulmaz, Firar ve Yılanların Öcü gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Cemal Şen yapıyor. Şimdi en çok merak edilen konu Beş Kız Kardeş dizisi oyuncuları ve konusu.

Reyting savaşının oldukça çetin geçtiği son zamanlarda, kanallar bir projenin hazırlığını uzun ömürlü olması için oldukça titiz yürütüyor. Senaryodan oyuncu kadrosuna müziklerinden görüntü kalitesine kadar her detayıyla özel olarak ilgileniyor. Yaz sezonunda başlayan dizilerin yeni sezonda devam edip etmeyeceği reytinglere bağlı.

Beş Kız Kardeş dizisi oyuncu kadrosu, karakterleri ve konusu açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır. Dizinin kadrosu için Avşar Film, daha çok yeni yüzler aramaya çalışıyor. Tanıdık isimler dışında sektöre yeni giren oyuncuları ekranlara taşımak istiyor.

Beş Kız Kardeş dizisi konusu: Dizi yaz akşamları keyifle izlenecek bir hikayeyi konu alıyor. Sydney Taylor’un kitabından uyarlanması beklenen  1950’li yıllarda New York’un fakir, doğu yakasında küçük bir evde anne ve babalarıyla birlikte yaşayan beş kız kardeşin mutlu, sıcacık ve kendi hallerinde hikayesidir. James ailesi, yoksuldur ama çocuklarını mutlu edebilmek için maddiyat dışında her şeyleri vardır. Arkadaşlık, kitaplar, geziler, oyunlar, çocuklarını anlayan ve çok seven hayatlarını onlara adayan bir anne ve baba.

Beş Kız Kardeş Oyuncuları ve Karakterleri açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacak.

Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan oyuncuların dizi de yer alacağı konuşuluyor. Sizler Bu Konuda ne düşünüyorsunuz?