Berna Canbeldek İle Sahra Neden Kavga Etmişti? Survivor 2018


Güncelleme: 19 Mart 2018 : 14:41
0

Survivor 2018 Alstar takımına sonradan dahil olan isim açıklandı. Son olarak Survivor 2015’te yarışan Berna Canbeldek Survivor 2018 Allstar kadrosuna dahil oldu. Berna’nın Allstar takımına gelmesi akıllara 2014 yılında aynı takım içinde yer alan Berna ve Sahra’nın kavgasını getirdi. 2014 yılında Sahra ve Berna arasında yaşanan tartışma, itişme ve kavga sonrasında Berna diskalifiye olmuştu. Şimdi herkes Berna ile Sahra neden kavga etmişti sorusuna hatırlamaya çalışıyor. İşte detaylar…

Sahra ve Berna Survivor 2018 Allstar kadrosunda 6. haftadan itibaren birlikte yarışacak. İkilinin 2014-2015 yıllarında yaşadığı tüm tartışmaları ve bu tartışmaların Berna’yı diskalifiye olmaya kadar götüren sürecini sizlerle paylaşacağız.

Berna ve Sahra aslında birbirine çok benzeyen fevri ve sivri dilli iki yarışmacı. Fakat Berna Canbeldek Sahra’ya oranla şiddete daha meyilli bir yapıya sahip. Ayrıca Berna’nın tartışma anında küfür ve hakaretleri herkesi  rahatsız eden bir davranıştı. Survivor 2014 de Turabi’nin de aralarında olduğu gönüllüler takımında Sahra, Berna ve Turabi arasında yaşanan bir gerilim çözüme kavuşturulmak üzere masaya yatırıldı. Üçlünün sakin bir şekilde başlayan konuşması önce tartışmaya ardından hakarete dönüştü. Sahra’nın  Berna’ya kapa çeneni demesi üzerine sinirlenen Berna Sahra’ya vurdu.

Sahra Berna’nın kendisine vurmasıyla büyük bir şok yaşadı. O sırada yanlarında bulunan Turabi ve Mert ikiliyi ayırdı. Fakat aralarındaki tartışma devam etti. Sinirini alamayan Berna Sahra’ya tekme attı. Sahra yaşadıklarına rağmen sakinliğini korudu ve Berna’yı tahrik eden sözlerine devam etti. Sık sık bir daha vursana diyen Sahra Berna’yı iyice çileden çıkardı. Berna Sahra’ya tekrar şiddet uygulamak için girişimlerde bulundu fakat arkadaşlarının araya girmesiyle engellendi.

Kameraların anbean çektiği ve izleyenlerin şahit olduğu tartışmada Sahra’nın Berna’san şiddet gördüğüne herkes şahit oldu. Yarışmanın şartlarına bağlı olarak yapılan incelemeler sonucunda Berna’nın diskalifiye olmasına karar verildi. Berna Survivor 2014’ten diskalifiye olarak ayrıldı.

Tüm yaşananlar sonucunda soğuk kanlılığını koruyan Sahra karlı çıktı. Berna’nın taraftarları Sahra’nın başında beri bunu planladığını ve amacına ulaştığını söyleyerek tepkilerini dile getirdi. Tartışma sırasında Berna’nın defalarca kendisine vurmasına rağmen sakinliğini koruyan ve onu tahrik edici sözlerine devam eden Sahra Berna’nın diskalifiye olmasına oldukça sevindi.

Ayrıca Sahra ve Berna Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Boksun Yıldızları isimli yarışma programında karşı karşıya gelmiş ve kazanan Sahra olmuştu. İkili arasındaki buzlar yarışma sonrasında düzelmiş olabilir. Berna ve Sahra arasında yine kontrol edilemez bir tartışma ve kavga yaşanması yüksek bir olasılık.


Survivor 2018 Berna Canbeldek Kim? Yaşı, Sevgilisi, İşi


Şimdi Survivor Allstar takımında tekrar yan ayna gelen ikiliyi neler bekliyor? Survivor 2018’de yine aynı tartışmalar ve kavgalar olacak mı? Yoksa Hakan ve Turabi gibi Berna ve Sahra’nın da takımları ayrılacak mı? Bunu ilerleyen günlerde izleyerek göreceğiz.

Berna  ile Sahra neden kavga etmişti (survivor 2018) sorusunu sizler için açıkladık ve yanıtladık. Konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.