Beren Saat’in Dizisi Nerede Çekilecek? Netflix İlk Detayları Açıkladı


Güncelleme: 9 Aralık 2018 : 12:45
0

Netflix‘in Türkiye’de gerçekleştireceği ikinci projenin heyecanı şimdiden başladı.

Hakan: Muhafız dizisi ile Türkiye’ye giriş yapan dünyaca ünlü dijital film izleme platformu olan Netflix ikinci proje için kolları sıvadı.

Netflix’in Türkiye’de gerçekleştireceği ikinci projenin başrolünün Beren Saat olacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Beren Saat’in yeni dizisi nerede çekilecek? Beren Saat’in Netflix dizisi nerede çekilecek? Beren Saat’in yeni dizisi ne zaman yayınlanacak? Beren Saat’in Netflix dizisi ne zaman yayınlanacak? Beren Saat’in yeni dizisinin konusu ne? Beren Saat Netflix dizisinin konusu ne? Beren Saat’in yeni dizisinde rol arkadaşı kim? Beren Saat yeni dizisinde kiminle oynayacak? Beren Saat Netflix dizisindeki rol arkadaşı kim?

Dizinin konusu ve nerede çekileceği ile ilgili Netflix’ten üst düzey bir açıklama daha geldi.

Netflix Uluslararası Orijinal Yapımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl, Hürriyet’e yaptığı açıklamada Beren Saat‘in dizisi ile ilgili bazı ipuçları verdi.

NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin senaryo yazım aşamasında olduğunu açıklayan Luegenbiehl, yayın tarihi olarak ise önümüzdeki yılı gösterdi.

DİZİ NEREDE ÇEKİLECEK?

İşte Luegenbiehl’in yaptığı o açıklama: “Zeki, güçlü bir genç kadın. Kendisini keşfedeceği bir maceraya atılıyor. Bizi heyecanlandıran tarafı sadece İstanbul’da geçmemesi, Türkiye’nin farklı yüzlerini de göstermesi olacak.”

Bu açıklama ile dizinini Türkiye’nin çeşitli illerinde çekileceği sonucunu çıkartabilir. Ancak nereler olduğu henüz belli değil.

SELÇUK YÖNTEM OLACAK MI?

Beren Saat’in yeni dizisinde kendisine eşlik edecek isim ise henüz netleşmedi. Daha önce Mehmet Günsur’un adı geçmiş ancak doğrulanmamıştı. Daha sonra Selçuk Yöntem’in dizide Beren Saat’e eşlik edeceği iddiası ise Yöntem tarafından yalanlanmıştı.

Selçuk Yöntem’den Beren Saat Açıklaması!

Bakalım Beren Saat’in yeni Netflix dizisi ne zaman yayınlanacak ve çekimler nerede yapılacak? Başrollerde Beren Saat’e hangi ünlü isimler eşlik edecek? Önümüzdeki günlerde bütün bu soruların yanıt bulması bekleniyor.

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat, 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi. Üniversitede okuduğu sırada başvurduğu Türkiye’nin Yıldızları adlı T.V. programından olumlu cevap aldı. Programa katılan saat, yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

2004 yılında Aşkımızda Ölüm Var ve 2005 yılında Aşka Sürgün adlı dizilerde rol aldı; fakat onu gerçek anlamda ünlü yapan yapım Hatırla Sevgili oldu. 2008-2010 yılları arasında Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldı.

2010 yılında Gecenin Kanatları filminde rol aldı ve Oyuncak Hikâyesi 3 filminde Barbie karakterini seslendirdi. 2010 yılında Fatmagül’ün Suçu Ne? adlı dizide Engin Akyürek ile beraber başrolü paylaştı. 2012 yılında Gergedan Mevsimi filminde Monica Bellucci ile birlikte rol aldı.

Beren Saat, 2013 yılında Amerikan dizisi Revenge’in Türkiye uyarlaması olan İntikam dizisinde Nejat İşler ile başrol oynadı. Aynı zamanda, 2013 yılının yazında Hint filmi Black’in uyarlaması olan Benim Dünyam filminin başrolünde Uğur Yücel ile rol aldı. 29 Temmuz 2014 tarihinde şarkıcı Kenan Doğulu evlendi.