Bensu Soral’ın Sevgilisi Hakan Baş Kimdir?


Güncelleme: 9 Ekim 2017 : 16:16
0

Bensu Soral geçtiğimiz gün sevgilisi Hakan Baş’ın doğum günün sosyal medyadan kutlamış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Öncesinde Hakan Baş’ın evlenme teklifini kabul eden Bensu Soral duygu anlar yaşamıştı. Tüm bu yaşananlar sosyal medyada gündem olunca genç sevgililer de ilgi odağı oldu. Peki Hakan Baş kimdir? Bensu Soral’ın kalbini fetheden Hakan Baş kim?

Daha önce İçerde dizisinde oynadığı Melek rolü ile tanınırlığını artıran Bensu Soral‘ın şimdi ise sevgilisi Hakan Baş ile sürekli adı geçiyor. Ciddi bir ilişki içerisinde olan ikili bakılırsa en kısa zamanda evlilik yolunda bir adım atacaklara benziyor. İlişkilerini çekinmeden ve gizlemeden yaşayan çiftimizin son zamanlarda hem sosyal medyada hem de kulislerde sıkça isimleri zikrediliyor. Tabi bu arada ekranlarda çok sık gözükmeyen Hakan Baş’ın ise kim olduğu oldukça merak ediliyor. Hakan Baş’ı sizler için araştırdık.

Hakan Baş Kimdir?

Hakan Baş 1983 İstanbul doğumludur. Eğitiminin ilk döneminde İstanbul’da olan Hakan, ortaokul ve liseyi Üsküdar Amerikan Lisesinde okumuştur. Daha sonra lisans eğitimi için Cornell Üniversitesi’ne gitmil ve buradan ekonomi lisansını almıştır. Oranın ardından New York’taki Bank of America’da 2 yıl çalışmıştır.

Paek Games adlı oyun şirketinin, Krombera ajansının, Lidyana.com isimli e ticaret alış veriş sitesinin, Anibera animasyon, Probera adlı prodüksiyon ve Berabera adlı PR şirketlerinin kurucularındandır. Aynı zamanda profesyonel yüzücülükte yapan Hakan Fenerbahçe klübünde ve milli takımda da oynamıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir.