Beni Bırakma Pelin Kimdir? Yaşı, Boyu, Sevgilisi, Kısaca Hayatı


Güncelleme: 30 Aralık 2017 : 00:31
0

Atv’nin yeni dizisi Beni Bırakma için geri sayım başladı. Diziseverleri yepyeni uzun bir macera beklerken dizide rol alan oyuncular herkes tarafından merak konusu oldu. Genç ve yetenekli oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizide Pelin karakterini canlandıran Aysu Tunca kimdir sorusu izleyenler tarafından en çok araştırılan konular arasında. Beni Bırakma Pelin kimdir, yaşı,boyu,işi ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizde…


Beni Bırakma Meltem Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler 


Gündüz kuşağı dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Star TV’de Beni Affet ve Adını Sen Koy, Kanal D’de Hıçkırık, Kanal 7’de Kördüğüm ve Ah Kalbim dizilerinden sonra Atv’de hafta içi hergün ekrana gelecek bir proje için Focus Film ile anlaştı. Atv için özel olarak hazırlanan Beni Bırakma dizisi uzun süren çalışmalar ve hazırlıklar sonucunda 8 Ocak pazartesi ekran macerasına başlıyor. Senaryosu, oyuncu kadrosu, müzikleri ve nerede çekildiği merak edilen dizide Beni Bırakma Pelin kim sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Dram, hüzün, aşk ve entrikanın hakim olduğu romantik-dram türündeki dizide her bir karakterin zorluklarla dolu hayatları konu alınıyor.

Beni Bırakma Pelin Kimdir? Aysu Tunca

Beni Bırakma Pelin karakteriyle tanıdığımız oyuncunun gerçek ismi Aysu Tunca’dır. İlk televizyon deneyimini Beni Bırakma dizisi yaşayan oyuncu hakkında detaylı bilgilere ulaşamadık. 20’li yaşların başında olan Aysu Tunca Yeditepe Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almakta ve kariyerine bu alanda devam etmektedir.

Beni Bırakma Pelin karakterini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 


Beni Bırakma Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde