Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu, Oyuncuları Kim Kimdir?


Güncelleme: 3 Ocak 2018 : 03:13
0

Atv bu sezon alışılagelmişin dışına çıkarak günlük dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 2018 de ekranlarda olması planlanan dizi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Focus Filmin yapımcılığında günlük dizi olarak ekranlara gelecek olan Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu merak edilmeye başladı. Beni Bırakma Oyuncuları kimler, Beni Bırakma konusu nedir, Karakterleri ile ilgili merak edilenler haberimizde.


Beni Bırakma Dizisinde Çalan Şarkılar Ve Türküler


Focus filmin yapımcılığında Ankara’da çekimleri başlayan dizi günlük olarak hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Pembe dizi formatında ekranlara merhaba diyecek olan dizi bir annenin sakladığı sırrın hayatını alt üst etmesini konu almaktadır.

Tarık adında çocuğunun gerçek babasını ondan saklayan bir anne ve bu annenin sakladığı bu sırrı kullanıp arkadaşının kuyusunu kazan bir arkadaşı konu alan dizi kadın-erkek ilişkileri aile bağları ve evlilik konularını ana tema olarak işleyecek. Hikayesi kadar oyuncu kadrosu ile de merak edilen dizinin tüm oyuncuları ve karakterlerini haberimizden takip edebilirsiniz.

Beni Bırakma Dizisi Konusu

Dışarıdan bakıldığında geleneksel, huzurlu ve değerlerine bağlı bir aile gibi görünen Sayar ailesinde her geçen gün ortaya çıkan sırlarla, karmaşık bir hal alan hayatların öyküsü izleyiciyle buluşuyor. Ailenin babası Cengiz aile değerlerine önem veren otoriter bir babadır. Gün boyunca ne yaşanırsa yaşansın akşam aynı sofrada tüm aile olmak zorundadır. Cengiz varlıklı bir adamdır. Bugünlere kolay tırnaklarıyla kazıyarak gelmiştir. Tarık ve Emre isminde ikide oğlu vardır. Tarık tıpkı babası gibi hırslı, namuslu ve delikanlı bir gençtir. Babasının işlerini artık o yürütmektedir. Tarık ortaklarının kızı Meltem’le uzatmalı sevgilidir. Tüm aile evlilik haberlerini beklerken Tarık’ın Sıla’ya aşık olmasıyla tüm dengeler alt üst olur. Tarık yaşadığı aşk yüzünden ilk kez babasıyla ters düşer. Emre ise genç bir doktordur. Onun da hayatı Zeynep’le karşılaştıktan sonra bambaşka bir boyut alır. Zeynep olayların kilit  noktasıdır. Sayar ailesinin annesi, Arzu’nun yıllardır herkesten gizlediği sırları Zeynep yüzünden ortaya çıkacaktır. Beni Bırakma oyuncu kadrosu, hem tecrübeli hemde genç isimleri bir araya getirerek sağlam bir projeye imza atmıştır.

Beni Bırakma Dizisi Oyuncu Kadrosu

Beni Bırakma Meltem Kim (Esengül Aypek)

1993 Ankara doğumlu genç oyuncu Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunudur.Kariyerini eğitim aldığı alanın dışında sürdürmek isteyen Esengül Aypek tiyatro ve dizi oyuncusudur. Beni Affet’le ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Aypek, Beni Bırakma dizisinde Meltem karakterine hayat verecek.

Beni Bırakma Tarık Kim (Emrah Akduman)

Beni Bırakma oyuncu kadrosunda Tarık karakterini canlandıran oyuncu 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Berksay Sanat ve Sadri Alışık Akademilerinde kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Sektöre tiyatro oyunlarıyla giriş yapmış akabinde dizi projelerinde de rol almaya başlamıştır. Hatırla Sevgili, Kurtlar Vadisi, JanJan, ve Çılgın Dershane Üniversite gibi dizilerde rol almıştır.

Beni Bırakma Zeynep Kim? (Sıla Özlem Önemli)

Sıla Özlem Önemli Beni Bırakma dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 1999 tarihinde dünyaya gelen genç oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Oyunculuk ve Tiyatro bölümünde eğitimine devam etmektedir. Beni Bırakma dizisi Sıla Özlem Önemli’nin ilk oyunculuk deneyimi olacaktır.

Beni Bırakma Emre Kim? Berkay Veli

Beni Bırakma dizisinde Emre karakterine hayat veren Berkay Veli Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim almaktadır.

Beni Bırakma Sıla Kim? Sude Doğar

Ekranlarda ilk kez gördüğümüz genç oyuncu ODTÜ Matematik bölümü öğrencisidir. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Sude Doğar Beni Bırakma dizisinde Sıla karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Beni Bırakma Esin Kim ( Keiko Belir Yarar)

 

1977 yılında Japonya’nın Tokyo kentinde dünyaya gelen başarılı oyuncu Bilkent Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. Oyunculuk alanında kendini geliştirmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi hayat felsefesi haline getiren Keiko Belir Yarar ilk ekran tecrübesini Yeter Anne isimli diziyle yaşamıştır. Ardından Şöhret, Limon Ağacı, Canan ve Beni Affet dizilerinde rol almıştır. Son olarak Beni Bırakma dizisi oyuncu kadrosunda Esin karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.


Beni Bırakma Emre Kimdir? Kısaca Hayatı


Sizler Beni Bırakma dizisi oyuncu kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Beni Bırakma oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Beni Bırakma oyuncu kadrosunda hangi oyuncuları görmek isterdiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kZ2EGXX9pvY