Beni Bırakma Dizisi Zeynep Kimdir? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 17:50
0

Focus Film’in yapımcılığında, Atv ekranlarında yayın hayatına başlamak için gün sayan Beni Bırakma dizisi oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Yine yüreklere dokunan dram yüklü bir hikayeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizide dikkat çeken karakterlerden bir tanesi de Zeynep oldu. İzleyenler ekranlarda yeni gördüğümüz Beni Bırakma dizisi Zeynep kim sorusuna yanıt aradı. Beni Bırakma dizisi Zeynep kim, sevgilisi, yaşı ve oynadığı dizileri sizler için araştırdık.


Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu, Oyuncuları Kim Kimdir?


Dizide her yerden köşeye sıkışmış bir annenin dramı konu edinecek. Oğlu Tarık’ın gerçek babasını sır gibi saklayan bir anne ve bu sırrı ona karşı kullanan insanların yaşattıkları izleyenleri ekrana kilitleyecek. Her gündüz kuşağı dizilerinde olduğu gibi aşk, entrika, dram, yalan ve sırlarla dolu hayatlar seyirciyle buluşacak. Beni Bırakma dizisi özellikle genç oyuncuların yoğunlukta olduğu bir kadroya sahip. Dizinin genç isimlerinden Zeynep karakteri kim? Zeynep karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Sıla Özlem Önemli’dir.

8 Ocakta ekran macerasına başlayacak olan dizi ile ilgili tüm gelişmelere sitemizde yer vermeye devam edeceğiz.

Beni Bırakma Zeynep Kim? Sıla Özlem Önemli

Anadolu Üniversitesi Konservatuvar bölümünde oyunculuk eğitimi alan genç oyuncunun tek hayali profesyonel bir oyuncu olmak. Sıla Özlem Önemli, Beni Bırakma dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayacak. Kendisine yeni rolünde başarılar dileriz.

Siz Zeynep karakterinin Beni Bırakma dizisindeki performansını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.