Beni Bırakma Cansu Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 12 Ocak 2018 : 00:14
0

Yepyeni bir gündüz kuşağı dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Beni Bırakma, sağlam oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyenlerin beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Daha çok genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide en çok merak edilen ve araştırılan isimlerden bir tanesi de Cansu karakteri oldu. Beni Bırakma Cansu kim, gerçek adı oynadığı diziler ve özel hayatı hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında.


Beni Bırakma Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde


Hergün yeni bölümleri ile gelecek olan dizinin uzun soluklu olması bekleniyor. Gündüz kuşağı dizilerinin oldukça revaçta olduğu 2017-2018 sezonunda bir hamle de Atv’den geldi. Atv, yıllardır alışagelmiş çizgisinden çıkarak günlük dizi furyasına katılma kararı aldı. Beni Bırakma ismiyle ekrana gelecek olan dizide Cansu karakterini camlandıran oyuncu büyük ilgi odağı oldu. Güzelliğiyle dikkat çeken dizide Cansu karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Çağla Çukurova. Çağla Çukurova hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Yakın dost olan aileleri Emre ve Cansu’yu tanıştırmak isterler. Fakat Cansu, Emre ile tanışmak istemediği için yerine para karşılığında Zeynep’i gönderir. Cansu’nun planlarına göre Emre Zeynep’i beğenmeyecek ve konu böylece kapanacak annesi daha fazla baskı yapamayacaktır. Fakat olaylar hiçte umduğu gibi gitmez. Emre Zeynep’e aşık olmuştur. Zeynep’te Emre’ye. Zeynep, Emre ve Cansu üçlüsünün hikayesi bu şekilde başlar.  Cansu ilerleyen günlerde çok pişman olacaktır. Zeynep ise Emre’ye söylediği yalanın vicdan azabını duymaktadır. Her defasında Emre’ye bütün gerçekleri anlatmak istese de onu kaybetmekten korktuğu için bir türlü açıklayamaz.

 

Emre’nin ailesi Ankara’nın sayılı zenginlerinden olduğu için Cansu’nun annesi kızının o aileye girmesi için aralarını yapmak istemektedir. Fakat Cansu’nun her şeyi mahvettiğini öğrendiği an şok geçirir. Ve bir an önce bütün bu yanlış anlamaları sonlandırmasını ister.

Dizinin kötü karakterlerinden birine hayat veren Cansu kimdir sorusu internet üzerinden en çok araştırılan konulardan oldu. Bizlerde Beni Bırakma Cansu kim, Beni Bırakma dizisi Cansu kimdir sorularını yoğun olarak aldığımız için detaylı bir araştırma yaptık.

Beni Bırakma Cansu Kim? Çağla Çukurova

Beni Bırakma Cansu karakterine hayat veren  genç oyuncu 1994 İstanbul doğumludur. 2016 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 4. olmuş fakat kendi isteğiyle tacını geri vererek herkesi şaşırtmıştır. ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Çağla Çukurova 1.79 boyunda ve 54 kg’dır. Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi vizyon haline getiren Çukurova zamanının büyük kısmını dans ederek ve spor yaparak geçiriyor. Miss Turkey 2016 yarışmasına 4. olmayı başaran ve tacın sahibi olan Çağla Çukurova’nın neden tacını geri iade ettiği herkes tarafından merak edildi.

ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Çukurova, eğitimi, spor geçmişi, yabancı dil seviyesi ve kültürel donanımı göz önüne alındığında yarışmanın kendisine uygun olmadığını düşünerek tacını iade ettiğini açıkladı. Çağla Çukurova’nın bu tavrı kimileri tarafından alkışlanırken, kimileri tarafından olumsuz karşılandı.

Oyunculuk alanında kendini geliştirmeyi hedefleyen Çağla Çukurova’yı siz nasıl buldunuz?