Beni Bırakma 82. Bölüm Özeti-1 Mayıs Neler Olacak


Güncelleme: 1 Mayıs 2018 : 01:43
0

Beni Bırakma dizisinde heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ediyor.Dizi final haberlerine inat başarıyla izleyici çekmeyi sürdürüyor. Beni Bırakma 82. bölüm özeti ve 1 mayıs neler olacak sorularını merak edenler için yanıtlıyoruz. Beni Bırakma 82. bölüm özeti resmi olarak açıklanmadı. Bizler sizin meraklarını gidermek adına tahmin ve tüyoları paylaşıyoruz.

Beni Bırakma dizisinde Sıla ve Tarık için ufukta mutluluk görünmüyor. Meltem planlarını nakış nakış işlemekte artık ustalık kazandı. Fakat bunu ispatlayacak güç ne yazık ki Sıla’da yok. Hem de Seher hanım tarafından sıkıştırılmaya aşağılanmaya devam ederken. Seher hala gözümüzden düşmeye başladı. Mehmet ise Sıla’nın bu aşağılanmalara ve hakaretlere maruz kalmasına tahammül edemez onu teselli etmek ister. Fakat Sıla’yı hiç bir şey teselli edemez.

Hülya kızının başına gelenlerden sonra soluğu Vedat’ın yanında alır. Emre’nin onu işten attırması Hülya için bardağı taşıran son damla olmuştur. Vedat ise Hülya’ya o kadar içten samimi yaklaşır ki Hülya onun yanında kendini güvende hisseder. Vedat, Zeynep’le aralarında farklı bir bağ olduğunu onu bir öğrenciden doktordan daha öte gördüğünü ve her şeyi yoluna koymak için elinden geleni yapar. Vedat, Zeynep’in kızı olduğunu adeta anlamış gibidir. Onları bu kadar samimi gören Esin ise Hülya’nın kocasını ayarttığını düşünür. Artık yeni planı Hülya üzerine olacaktır.

Beni Bırakma dizisinin en talihsiz karakteri olan Zeynep ise Emre’yi tamamen hayatından çıkarmıştır. Dili Emre’den nefret ettiğini söylese de kalbi hala Emre için atıyor. Emre ise gerçekleri ispatlamaya çok yaklaşmıştır. Zeynep’in fotoğraflarını yayan sitenin sahte olduğu ortaya çıkmıştır. Fakat bu Esin’i hapse attırmak için yeterli değildir. Bunun için birinci ağızdan bir delile ihtiyacı vardır. Şimdi Emre, Zeynep’in masumiyetini ispatlamak için hayatını hiçe sayarak tehlikeli adamların peşine düşer.

Tarık, Meltem’in her şeyiyle yakından ilgilenmeye başlar. Meltem’in üzerinden hırkasını bile  Tarık çıkarır. İzleyenler olarak bu kadarı da fazla dedik. Diğer taraftan

Beni Bırakma 82. bölüm özeti ve 1 mayıs neler olacak konuları resmi olarak açıklandığında sitemizde yer alacaktır.

Sizler de konuyla ilgili yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.