BENİ AFFET’İN FİNALİNDE KEMAL SÜRPRİZİ!


Güncelleme: 19 Aralık 2018 : 15:44
0

 

Ankara’da çekilen, Beni Affet’in aldığı düşük reytingler nedeniyle final yapma kararı bildirilmişti. Dizi 28 Aralık 2018 cuma günü son bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyordu. Fakat, final bölümünde izleyicileri hem şaşırtacak hem de çok sevindirecek bir sürpriz bekliyor. İşte o sürpriz…

SON BÖLÜMDE MERT ALTINIŞIK OYNAYACAK

İki sezon önce kendi isteğiyle diziyle yollarını ayıran ve yapımda çok sevilen başrol karakterlerinden “Kemal” e hayat veren Mert Altınışık son bölümde konuk olarak rol alacak. Oyuncu bu haberi instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Dizide oynadığı dönemlerde çekimlerin yapıldığı gecekondu mahallesinde “Sevgi ve Şahin” karakterlerini canlandıran İlkay Kayku Atalay , Okan Şenozan’la çektirdiği fotoğraf dikkat çekti. Seyircilerin aklına “Acaba Kemal yaşıyor mu?” sorusunu getirmeden edemedi.

Ertesi gün, Eymir Gölü’nde de oyuncunun hayat verdiği “Kemal” karakterinin dizide babası Osman’ı canlandıran Nusret Şenay ile çekilen fotoğrafı da izleyenlerin kafasında soru işaretlerine neden oldu. Kemal ölmedi mi? Yaşıyor mu? Yoksa Osman ya da Sevgi bir çeşit rüya mı görüyor? İşte bu soruların cevabını öğrenmek istiyorsanız 28 Aralık 2018 Cuma günü saat 17.00’de Star’da ekran başındaki yerinizi alın.

KEMAL’İN DİZİDEKİ HİKAYESİ NEYDİ?

Mert Altınışık yani dizideki adıyla “Kemal” Osman Kozan’ın en küçük ve dik başlı olan oğlunu canlandırmıştı. Gecekondu mahallesinde yaşayan Bahar’a olan aşkıyla öne çıkıp, izleyenlerin gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Aşkı karşılıksız değildi. Ancak birlikte olabilmek için, aşırı engelle mücadele eden aşıkları oynamışlardı. Feride ve Cüneyt’le birlikte en sevilen çift Bahar ve Kemal’di. Bahar karakterine de, şimdilerde Fox’da yayınlanan “Savaçı” dizisindeki “Çiğdem Teğmen” rolüyle öne çıkan Gaye Turgut Evin hayat vermişti. Ancak ne yazık ki Bahar ve Kemal’in sonu dizide mutlu bitemedi. 2015-2016 sezonunda Kemal, oğlunun hastalığı nedeniyle Bahar’dan ayrılıp, çocuğunu karnında taşıyan “İnci” karakteriyle evlenmek zorunda kalmıştı. Çünkü senaryo gereği, Bahar’ın annelik hakkı, İnci’nin ona daha önce arabayla çarpması sonucu elinden alınmıştı. Bahar bunun üzerine diziye doktor olarak dâhil olan “Demir” karakteriyle evlenmişti. Ancak, gerçeklerin ortaya çıkması ve Kemal’in İnci tarafından vurulmasından sonra , Kemal ve Bahar tekrar evlenecekti. Dizinin 2016’da yayınlanan sezon finalinde Kemal, Demir tarafından defalarca kurşunlanarak öldürülmüş, üstüne de bir evde diri diri yanmaya bırakılmıştı. Kemal ölünce bir süre Bahar onun intikamını almak için uğraşsa da, sonrasında yerine gelen Onur karakteriyle evlenmiş, ve bu mutsuz sonla izleyiciler hayal kırıklığına uğramıştı.