Beni Affet Mine Kim? Dizideki Rolü?


Güncelleme: 13 Ekim 2017 : 16:09
0

Star Tv‘nin ilgiyle takip edilen dizisi Beni Affet oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezonda yaptığı oyuncu transferleriyle dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni oyuncusu Mine karakteri oldu. 

Beni Affet dizisi Mine karakteri kim? Beni Affet dizisinde Mine karakterini canlandıran Pırıl Ertem kimdir? Yaşı, sevgilisi ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Sevilen dizide Mine karakteriyle dikkat çeken güzel oyuncu Cüneyt’in zor günlerinde yanında olmasıyla dikkat çekiyor.Diziye dahil olduğu günden itibaren adından söz ettiren güzel oyuncu ilerleyen bölümlerde daha ön plana çıkacak.

Dizideki performansı hiçte fena olmayan genç oyuncunun ilk profesyonel oyunculuk deneyimi olduğunu düşünüyoruz. Kendisinin gelecek vaat eden bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz.

Ankara’da çekilen dizi pek çok amatör oyuncunun kendini geliştirmesine ve profesyonel anlamda oyunculuk yapmasına sebep olmuştur. Yaklaşık 7 sezondur ekranlarda olan dizide pek çok oyuncu geldi geçti. Fakat dizi aynı kalitede il günkü gibi devam ediyor.

Beni Affet Mine Kim? Pırıl Ertem Kimdir?

Beni Affet dizisinde Mine karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncunun gerçek adı Pırıl Ertem’dir. Eğitimini Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Yaptığımız araştırmalarda Pırıl Ertem’in Fransız Kültür Merkezi’nin Kızılay Şubesi sorumlusu olduğunu sizlerle paylaşabiliriz.


Beni Affet 2017-2018 Oyuncu Kadrosu? Yeni Gelen Oyuncular <<<tıkla


Dizide Cüneyt ile yakınlıkları dikkat çeken Mine ilerleyen bölümlerde Cüneyt ile sevgili olacak mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=w09LzX2OPBQ

 

Beni Affet 1226. Bölüm Özeti-5 Ekim Neler Olacak?